Blic

U Partizanu prete raskidima ugovora

Novčanih kazni nije bilo, već je predsednik kluba Ostoja Mijailović održao sastanak sa igračima da bi ih probudio i digao normu ekipe.

-

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak rekao je da danas (18 časova) protiv Dinamika očekuje reakciju tima posle poraza od FMP-a i ispuštenog prvog mesta B grupe Superlige.

- Nakon prvog poraza, želimo da do kraja ligaškog dela prvenstva zabeležimo sve pobede i spremno dočekamo plej-of, a možda i neki kiks naših rivala. Verujem da smo iz utakmice u Železniku dosta toga naučili i da ćemo protiv Dinamika pokazati određenu reakciju. Dinamik će biti rasterećen i ako uđe u dobar šuterski ritam, može da nam napravi probleme. Na nama je da im to ne dozvolimo - istakao je Čanak.

Bek crno-belih Vanja Marinković poručuje da je neophodno da se ekipa vrati na pobednički kolosek i prikaže dobru igru protiv Dinamika.

- Dinamik je ekipa koja dobro igra i šutira, verujem da će biti veoma motivisana protiv nas. Ipak, svesni smo uloge favorita, ali i načina na koji moramo da pristupimo utakmici kako bismo tu ulogu opravdali naglasio je Marinković.

Meč 8. kola B grupe Superlige Partizan - Dinamik igra se danas od 18 sati u hali “Aleksandar Nikolić”.

Poraz u Železniku, samo četiri poena za četvrtinu, skakačka inferiorno­st minus 20 na poluvremen­u i prepuštanj­e prve pozicije u grupi FMP-u, te gubitak “domaćeg terena” za plejof, ukoliko ne bude drugih iznenađenj­a, prouzrokov­ali su sastanak u Partizanu.

Kako saznaje “Blic”, čelnici kluba predvođeni predsednik­om Ostojom Mijailović­em razgovaral­i su u utorak uveče u „Pioniru“sa stručnim štabom i igračima, koji su potom imali TV analizu poraza u Železniku.

Novčanih kazni nije bilo, već se želelo da se ekipa “probudi i digne”, ali i da se disciplinu­ju oni koji ne budu iskazali pristup koji se očekuje u borbi za nacionalnu titulu po cenu i raskida ugovora.

 ??  ?? ostoja mijailoviĆ, predsednik kk partizan
ostoja mijailoviĆ, predsednik kk partizan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia