Blic

UHAPŠEN SINANOV SIN, HTEO DA GA IZVEDE IZ BOLNICE

- Ekipa „Blica“

Folkerovog naslednika Ernesta Sakića juče je policija vezala za radijator, pa uhapsila u Kliničkom centru u Beogradu jer je napravio incident, kada je pokušao da odvede oca u privatnu kliniku, a u bolnici nezvanično kažu da je porodica Sakić osoblju pretila ubistvom.

Sinan Sakić se nalazio na internom odeljenju gde je čekao transplant­aciju jetre kada su njegovi sinovi Ernest i Alen juče uleteli u Klinički centar u nameri da ga prebace na snimanje u privatnu kliniku što lekari, kako tvrdi Sinanova porodica, nisu dopustili jer je u lošem stanju. Ernesta Sakića su tom prilikom, kako dalje tvrdi porodica, vezali za radijator, a nakon toga i priveli.

Supruga Sinana Sakića se pak brani da je njen sin nevin.

- Skandalozn­o hapšenje su izvela dva policajca. Policajac mi je tražio ličnu kartu i hteo je da me uhapsi po nalogu doktora zato što sam narušavala mir, a onda se moj sin Ernest umešao, tražeći objašnjenj­a bez psovki i tenzije. Policajac je vikao kao

Sinovi su počeli da prete lekarima i sestrama da će ih ubiti - kaže izvor za „Blic“

lud i rekao mu “Ti stani tu” i vezao ga za radijator dok nisu stigla kola da ga odvezu. Moje dete je nevino - priča Sinanova supruga i dodaje:

- Uveravali su nas da će Sinan biti bolje, a došli smo u situaciju da ga 18 dana niko nije okupao, da je atrofirao i da je polumrtav čovek. Došao je na nogama na drugi sprat, a sada ne može da se kreće i ne zna gde je. Ima otvorene rane po telu. Sinan je nedavno doživeo predinfark­tno stanje, a možda i nešto gore i niko na njega nije okrenuo glavu do 8 uveče iako sam ih ceo dan dozivala.

U Kliničkom centru Srbije za „Blic“nezvanično kažu da nije tačno da je porodici branjeno da Sinana Sakića

premeste u drugu bolnicu, kao i da je za to potreban samo potpis nekoga od članova uže porodice.

U KCS dodaju i da porodica Sinana Sakića nije poštovala kućni red bolnice i da su često pravili probleme, te upućivali pretnje smrću.

- U posetu su mu dolazili kada god su hteli, a kada im je skrenuta pažnja da to nije dozvoljeno iznerviral­i su se i izvređali lekare i medicinske sestre. Kada im je skrenuta pažnja da moraju da vode računa kada dolaze, prvo je supruga Sinana Sakića napravila problem, a za njom i sinovi. Počeli su da prete lekarima i sestrama da će ih ubiti - prepričava izvor „Blica“.

 ??  ?? sinan u bolnici sa sinom alenom
sinan u bolnici sa sinom alenom
 ??  ?? sinanovog sina ernesta sakiĆa hapsi policija
sinanovog sina ernesta sakiĆa hapsi policija
 ??  ?? sabina sakiĆ
sabina sakiĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia