Blic

TURSKIH NAVIJAČA ĆE BITI NAJVIŠE

-

Najviše navijača u Štark areni, između šest i osam hiljada, imaće Fenerbahče. Takođe, očekuje se da će biti i oko hiljadu Rusa i Španaca, dok su se sa velikim problemima sreli navijači Žalgirisa. Naime, klub iz Kaunasa je poslednji dobio ulaznice od Evrolige, tako da njihove pristalice, kojih će biti između 1.500 i 2.000, nisu uspele da pronađu smeštaj u Beogradu. U glavnom gradu se traži soba više, a navijači iz Litvanije su po sletanju na Aerodrom “Nikola Tesla” produžili za Novi Sad, gde će privremeno boraviti do petka i meča sa Fenerbahče­om.

MICIĆ MI JE KAZAO DA SU SPREMILI POSEBNU TAKTIKU ZA NAS U POLUFINALU REKAO JE GUDURIĆ

- Litvanci imaju hemiju i timsku igru, što ćemo morati da zaustavimo ako želimo uspeh. Zato moramo da budemo agresivni od početka i da imamo odgovor na njihovu snažnu igru. Najveća snaga Fenera, pored asova na terenu, svakako

je Željko Obradović, koji je daleko ispred kolega po broju trofeja Evrolige.

- Željko i ceo stručni štab znaju kako šta treba da ide što se tiče fajnal fora. Naše je da pratimo sve instrukcij­e i sprovedemo ih u delo.

Za Gudurića bi trofej u Beogradu bio sjajna završnica sezone iz snova.

- Neverovatn­o je kako se sve poklopilo, samo da tako nastavimo. Zamišljao sam scenu kako podižem pehar u Beogradu i onda se probudim. Moraćemo mnogo da radimo da prođemo u finale i probamo da odbranimo pehar.

 ??  ?? željko obradoviĆ Će sa fenerbahČe­om pokušati da odbrani titulu i da osvoji svoj deseti trofej u evroligi
željko obradoviĆ Će sa fenerbahČe­om pokušati da odbrani titulu i da osvoji svoj deseti trofej u evroligi

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia