N i Rastin kum i krije napadača

Blic - - HRONIKA -

ispred restorana „poČetak“na zvezdari nepoznati napadaČ pucao u akija i ženu koja je bila u njegovoj blizini

sandra G. (30).

Kako je „Blic” već pisao, venčani kum pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste i njihov bivši vozač Andrea Ančević upucan je ispred restorana u Pljevaljskoj ulici na Zvezdari, koji je uzeo u zakup pre oko nedelju dana. Nakon rođendanske žurke koju je jedna porodica proslavila u lokalu, Ančević je došao ispred sa suprugom Sanjom.

Kako se pretpostavlja, napadači su poznavali Ančevića i pratili ga do lokala. Oni su se odmah neposredno nakon dolaska Andree i Sanje zaustavili ispred restorana i zapucali na njega iz kola. To je rekla slučajna žrtva napada Aleksandra G. u policiji. Kako je „Blic” već pisao, sumnja se da su se dvojica napadača iz pravca Ulice Živka Davidovića dovezli crnim automobilom sa dvoja vrata, najverovatnije „renoom klio”.

Međutim, budući da nije bilo nikakve verbalne prepirke, niko u prvi mah nije shvatio šta se dešava, niti je obratio pažnju na napadače.

Aleksandra G. je sa svojom sestrom I. M. pakovala stvari u njihov automobil, dok je zet F. M. sređivao lokal nakon proslave. Dok je Aleksandra razmenila nekoliko reči sa Andreom Ančevićem pored parkiranog automobila, napadači usporavaju i ispaljuju metak u Ančevića. To zrno se odbilo, pa je pogodilo i Aleksandru u stopalo.

Nakon ispaljenog jednog ili više metaka, napadači su pobegli u pravcu Marčanske ulice.

- Uzete su izjave svih očevidaca i pregledaju se snimci sigurnosnih kamera kako bi se utvrdio identitet napadača. To je bila samo opomena Ančeviću, a ostaje da se utvrdi razlog napada - kaže izvor „Blica”.

Kako nezvanično saznajemo, Ančević je rekao da ga

Andrea Ančević ranjen je u butinu, a pre nego sto ga je napadač upucao zaustavio se i pogledao ga u oči. Policija traga za napadačem ranjeni andrea anČeviĆ (desno) je Često viĐan u društvu nenada marinkoviĆa gastoza (levo)

je napadač dozivao imenom kako bi zastao, da bi zatim ispalio metak na njega.

- On je na saslušanju rekao da ne poznaje napadača, rekavši da mu je prišao nepoznati muškarac dozivajući ga po imenu i pucao u nogu - dodaje naš izvor.

Andrea Ančević živi u porodičnoj kući u Leštanima sa suprugom Sanjom Ančević i njihovim šestogodišnjim sinom Ognjenom. Sprat ispod njih živi otac Ančevića. Andrea se iz porodične kuće odselio 2004. godine, a zatim se, kada se oženio, 2010. vraća u Leštane sa Sanjom.

- Uveravao je oca da se promenio i da je „drugi čovek”. To smo mislili svi, jer se vratio oženjen, a ubrzo je dobio i sina. Ovo je miran kraj, a zbog njega su ulicom

su prolazili sumnjivi ljudi, a i policija je sprovodila raciju u njegovoj kući - kaže jedan od komšija.

Kako saznajemo, Ančević je dobro poznat policiji, a prestupnik je postao još kao maloletnik.

- Još sa 16-17 godina upadao je u probleme sa drogom i bio je hapšen. Otac mu je provodio više vremena po školama i policiji nego igde. Ančević je imao i pištolj sa sobom, a kako sam čuo mu kući ga nije držao zbog porodice, već u tom lokalu - kaže izvor „Blica” blizak porodici.

Andrea Ančević ima preko 20 krivičnih prijava u policiji, i to za nasilničko ponašanje, krađe, nanošenje teških telesnih povreda i razbojništva.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.