DEČKO JE STROG PREMA MENI

Pevačica je publici predstavila novi spot za pesmu “Šou program”, koji je režirao njen dečko Miloš Paunović, i priznala da je on bio zahtevan kao reditelj.

Blic - - ZABAVA - D. Panajotović

Milici ovo nije prvi put da sarađuje sa svojom jačom polovinom jer je Miloš zaslužan za mnoge koreografije koje je pevačica odigrala. Međutim, u spotu za pesmu “Šou program” on je držao rediteljsku palicu.

- Tačno je da je Miloš režirao spot i bio je strog tokom snimanja jer nema kod njega vrdanja. Kada se radi, onda se radi. Bilo mi je preteško na snimanju, nijedan projekat nije bio zahtevan kao ovaj. Koreografije, kostimi, gluma... Ali, na kraju sam srećna jer je spot svetski, ovako nešto ne postoji kod nas - kaže Milica, koja priznaje da je njen život baš kao i naziv pesme.

- Svačiji život mora da bude šou program - kaže Milica, koja je bila najmlađa pobednica takmičenja “Zvezde Granda”, a nakon nje samo su muškarci trijumfovali.

- Ne znam zašto je to tako, ja uvek devojkama dajem najveći broj glasova, ali nijedna do sada nije pobedila - ističe pevačica, kojoj je na promociju došao i direktor Saša Popović.

- Drago mi je što je Popović bio na priomociji. Mislim da sam mu posebno draga jer sam došla sa 13 godina u njegovu kuću. Meni je on kao deo porodice. On nas je čuvao i bili smo zaštićeni apsolutno - otkriva Todorovićeva, koja se pojavila u uskom crvenom kombinezonu koji je naglasio njene obline.

Bilo je sasvim jasno da je pevačica smršala, a na pitanje da li još uvek vodi računa o ishrani kaže:

- U zadnjih mesec dana ne, ali trudim se.

ponosna na novu pesmu: milica todoroviĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.