Blic

PRIJA MI ŠTO ME POREDE SA CECOM

Mlada pevačica koja pleni seksepilom otkriva da najviše voli da peva Cecine hitove, a da joj podršku u karijeri pruža dečko.

- D. Panajotovi­ć

Popularna mlada pevačica Marina Visković održala je promociju novog albuma “Hiljadu lica” u elitnom prestoničk­om restoranu, gde se okupio veliki broj kolega da je podrži, a među njima se našla i folk diva Ceca Ražnatović.

Marina, koja na svojim nastupima najviše peva Cecine pesme, ističe da je ponosna što je porede sa njom.

- Drago mi je što je došla Ceca, nju obožavam, suvišno je pričati o njoj. O njenom glasu, harizmi, izgledu. Prija mi poređenje sa njom, jer je ona naša najveća zvezda - rekla je Marina za “Blic”.

Ona nam je otkrila i da je jednu pesmu sa albuma posvetila svom dečku Mirku Vukoviću.

- Dečko mi je bio velika podrška dok sam radila na ovom albumu. Zahvalna sam mu zbog toga. To nas je nekako dodatno spojilo. Posvetila sam mu pesmu “Voli me, ne voli” rekla nam je Marina i dodala da joj je žao što promociji nije prisustvov­ala i hitmejkerk­a Marina Tucaković, koja joj je

napisala nekoliko pesama za novi album, a koja se trenutno bori za ozdravljen­je.

- Jako mi je žao što Marina nije tu. Duboko joj se zahvaljuje­m. Ona je duša, jedna divna žena, uz nju sam srcem i nadam se da ćemo i dalje sarađivati - poručila je Marina Visković.

Viskovićev­u su na promociji podržali i Marina Tadić, Milica Todorović, Nikolina Pišek sa suprugom, Dajana Paunović, Sonja Vuksanović, Sale i mnogi drugi. Marina je sve oduševila haljinom koju je to veče ponela, a posebno izazovnim dekolteom.

 ??  ?? seksi marina kaže da joj je deČko velika podrška
seksi marina kaže da joj je deČko velika podrška
 ??  ?? ceca je na promociju došla sa anastasijo­m
ceca je na promociju došla sa anastasijo­m

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia