Blic

Ćerka našminkala Ivana

Porodice Živojinovi­ć i Prijović juče su posetile salu gde će se pevačica i sportski menadžer zavetovati na večnu ljubav, zajedno su pravili plan sedenja gostiju i dekorisali sa organizato­rima.

- Ljubomir tozev

Poslednje pripreme pred venčanje popularnog para, pevačice Aleksandre Prijović i sportskog menadžera Filipa Živojinovi­ća, privode se kraju.

Kako je paparaco “Blica” juče uslikao, članovi porodica mladenaca sastali su se Prijom i Filipom kako bi utanačili sve do detalja vezano za glamurozno venčanje, koje će biti upriličeno sutra.

Aleksandra i Filip su oko podneva došli na Novi Beograd, u veliku dvoranu, gde poslednja tri dana više od četrdeset radnika radi na dekoraciji čitave prostorije koja ima nekoliko stotina kvadratnih metara.

U pomoć oko organizaci­je priskočili su Boba Živojinovi­ć i Lepa Brena, koji zajedno sa radnicima vode računa da sve prođe besprekorn­o. Osim Brene i Bobe, tu su bile i Aleksandri­na mama Borka Prijović, a očekivali su i dolazak Aleksandri­nog tate, Nedeljka Prijovića. Filipova majka

Glumac Ivan Bosiljčić nije mogao da odoli molbama svoje ćerke Nine pa joj je dozvolio da ga našminka.

- Tata, mogu li da ti našminkam usta? Molim te, molim te, moooolim teee”. Ako baš mora, vole i poštuju Zorica Nakić davala je instrukcij­e putem telefona jer, kako saznajemo, nije mogla fizički da prisustvuj­e porodičnom skupu.

U trenutku dok su porodice sa enterijeri­stima dogovarale kako treba da bude dekorisana sala, pravo iz Holandije pristiglo je cveće kojim će biti dekorisani

mama srdaČno je brenu i ustupila stolovi, stolice, plafon, pod, vrata, ćoškovi i čitava unutrašnjo­st tog prostora. - Nakon što su svi zajedno detaljno prešli plan za najradosni­ji dan u životu Filipa i Prije, seli su u hotel koji se nalazi odmah pored mesta gde će biti upriličeno slavlje kako bi ručali. Uz dobro piće i hranu pravili su raspored sedenja zvanica, a kako će imati više od 900 gostiju, bilo im je potrebno dosta vremena kako bi sve prošlo bez greške. Roditelji mlade i mladoženje su u odličnim odnosima i svi su bili izuzetno raspoložen­i tokom porodičnog ručka - kaže za “Blic“izvor blizak mladencima.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su ljubavnu romansu započeli krajem 2015. godine, kada su se upoznali na jednoj privatnoj zabavi. U početku su pokušavali da sakriju vezu, ali su se nakon nekoliko meseci zajedno pojavili na jednom događaju.

 ??  ?? prijina i filipova porodica se aleksandri­na doČekala lepu joj svoje mesto brena stigla da proveri da li je sve kako treba filip i aleksandra su se sve vreme ljubili
prijina i filipova porodica se aleksandri­na doČekala lepu joj svoje mesto brena stigla da proveri da li je sve kako treba filip i aleksandra su se sve vreme ljubili
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia