Blic

Punim gasom i na Švajcarce

-

za film. Mnogi bi na ova tri momka mogli da se ugledaju. Vaspitani, kulturni, prijemčivi. I veoma duhoviti. Naši sjajni momci proveli su sa ekipom “Blica” deo popodneva, potpuno ležerno i bez dogovora.

Tako nas je Duško “Hrabro srce” Tošić dočekao na ulasku u frizerski salon, gde su se šišali, sa rečima “Ja sad radim ovde”, ispijajući kafu. Dok je Filip Kostić udarao glanc pred duel sa Švajcarcim­a, dotle je Dušan Tadić sve vreme ubacivao duhovite opaske.

- Jao, kako ću sad jako da gazim, samo mi gurni loptu u prostor - dobaci Kostić Tadiću.

Pomislih, ovi momci su sve ono što bi istinske zvezde i trebalo da budu. Kao da se znamo 100 godina, kao da nije posao u pitanju. Uz neviđene provale u salonu lepote, došlo je do toga da su sve zaposlene želele fotografij­u i sa nama, novinarima. Eto, i mi smo se uklopili u kolektivno ludilo i jagmu koja vlada za “orlovima” u Rusiji.

Druženje smo nastavili na obližnjem trgu. Tu je ovaj trio pokazao zavidno umeće u vožnji autića na pedale. Kakva je to trka bila. Udarili srpski Hamilton, Fetel i Raikonen po jakom gasu. Kostićev “bolid” je trokirao.

- Ja idem na plin, šta je ovo? Ma, vozim našeg “juga 45” iz Kragujevca - reče Kostić dok je jurio za dvojcem koji je vozio u tandemu.

Izlišno je i prepričati koliko je smeha bilo, sve se jasno vidi. Trka je završena pobedom za dlaku “Brze fotografij­e” Kostića, koji je odmah dao pobedničku izjavu “Blicu”.

- Pobedio sam zasluženo, bio sam brži u ovoj situaciji rekao je Kostić, dok je Tošić dobacio: “Zato što je išao na dizel”.

Tadić je prsnuo u smeh, a Kostić mu je uzvratio: “Kao i na terenu, voliš da lupaš lažnjake”. Nošen uspehom koji je postigao Kostić posle nove frizure, Tošić je rešio da napravi zaokret.

- Odoh i ja da skinem žbun sa glave - poručio je defanzivac Srbije.

 ??  ?? u petoj brzini: tošiĆ i tadiĆ su jurili kostiĆa kroz „ulice svetlogors­ka“ i tadiĆ su dok se kostiĆ šišao, tošiĆ ispijali kaficu
u petoj brzini: tošiĆ i tadiĆ su jurili kostiĆa kroz „ulice svetlogors­ka“ i tadiĆ su dok se kostiĆ šišao, tošiĆ ispijali kaficu
 ??  ?? srpski fudbalski trio sa našim izveštaČim­a veljkom ivanoviĆem i nebojšom todoroviĆe­m
srpski fudbalski trio sa našim izveštaČim­a veljkom ivanoviĆem i nebojšom todoroviĆe­m

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia