Blic

ŽENA JE POBEDILA LJUBAVNICU, TAKO JE TREBALO I DA BUDE

Eto, dobila sam sve, pobedu, prijatelje i podršku mnogih, ali sam izgubila muža kojeg još uvek volim, kaže Kija Kockar u intervjuu za “Blic”.

- a. ivanoviĆ, j. kos

Stjuardesa Kija Kockar nakon trijumfa u rijalitiju “Zadruga” sumira utiske i otkriva koliko joj je bilo teško što je brak sa pevačem Slobodanom Radanoviće­m okončala pred kamerama zbog njegove prevare. Ipak, ona smatra da je njena pobeda zaslužena i da joj je drago što je iza nje stao, kako kaže, normalan narod koji osuđuje preljubu.

- Nisam se nadala pobedi i za mene je ovo nešto posebno. Ponosna sam na ljude koji su glasali za mene, na porodicu, Srbiju i Balkan. Ovo je moralna pobeda bez obzira na plasman, sve i da sam bila druga ili treća. Nadala sam se da će normalan svet stati iza mene - kaže Kija, a na pitanje da li aludira na to što je žena pobedila ljubavnicu, potvrđuje.

- Pa da, drago mi je što je normalna Srbija stala uz mene i što su umeli da procene prave vrednosti. Ja nisam javna ličnost, niti bilo šta, a svi su me podržali u ovoj borbi.

Ipak, dok je bila u rijalitiju, pojavile su se mnoge priče da je i ona varala Slobu tokom braka.

- Ne znam šta se pisalo, ali ja znam ko sam i šta sam. Nisam svetica niti bezgrešna, ali u ovom slučaju jesam i bila sam tokom braka. Ljudi će pričati šta god, uostalom brak se završio kako se završio, tako je kako je, život ide dalje pa ćemo videti - kaže pobednica, koja priznaje da joj nagrada od 50.000 evra i automobil ništa ne znače jer je izgubila ljubav svog života.

- Meni je krivo što sam toliko toga dobila, evo i prvo mesto i prijatelje i podršku, ali sam izgubila svog muža. Slobu volim i dalje kao muža - našalila se Kija, aludirajuć­i na Slobine reči kada je rekao da nju voli kao čoveka, a Lunu kao ženu.

Na pitanje da li je ljubomorna na Lunu i šta misli, da li je ljubavnica njenog supruga ljubomorna na nju, kaže:

- Nisam u životu ljubomorna, ali mi je krivo što se sve ovo dogodilo. Što se nje tiče, ne znam, čestitala mi je na pobedi i rekla da sam je zaslužila, nadam se da je to iskreno mislila. Izvinila mi se i pred kamerama za sve, kao i ja njoj za svaku ružnu reč. Svađe u rijalitiju su normalna stvar i kada sve sagledam, mislim da smo se obe držale dostojanst­veno koliko smo mogle. Razumem i tu njenu stranu. Čestitao mi je i Slobodan, kao i svi zadrugari - tvrdi stjuardesa.

Kako se u finalu nije pojavio njen dečko Andrija, pitali smo Kiju šta će biti sa tom vezom:

- Ne znam ništa. Pozvaću ga ovih dana pa ću videti.

NISAM SVETICA NI BEZGREŠNA, ALI U OVOM SLUČAJU JESAM BILA, KAO I TOKOM BRAKA

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia