Blic

BATA I LOLA SNIMILI PESMU ZA DESPOTA

Radoš Bajić je za izradu originalne muzike u seriji pozvao autorski tim iz daleke Švedske - kvartet „Amvon mjuzik”.

-

Radoš Bajić autor kultnih projekata „Selo gori”, „Ravna gora”, „Psi laju, vetar nosi” u svom novom poduhvatu „Šifra Despot”, pored sjajne glumačke ekipe i proverenih saradnika koje je angažovao - za izradu originalne muzike u seriji pozvao je na saradnju afirmisani kvartet „Amvon mjuzik”.

Specijalno za „Despota“Bata i Lola Amvon su komponoval­i, a Lola je sjajno otpevala „Iskrenu pesmu“koja je kao muzička tema ljubavnog para Despota i Milene, brzo postala hit.

- Od momenta kada smo od Radoša pozvani na saradnju „Iskrena pesma“je nastajala veoma dugo. Tragali smo za osnovnom emocijom glavnih junaka serije koju je pesma morala da donese - i mislim da smo u tome uspeli. Nakon premijerno­g emitovanja u 22 epizodi serije bili smo obasuti kompliment­ima sa svih strana sveta, jer se publici i najširem auditoriju­mu naša „Iskrena pesma“veoma dopala - kaže Bata Amvon.

U stvaranju ove kompozicij­e koja je postala zaštitni znak izuzetno popularne serije učestvoval­o je troje profesora muzike. Pored Bate koji je više od trideset godina ugledni kompozitor i profesor muzike u Stokholmu, profesori muzike su takođe i Tina i Filip, Batina i Lolina deca - koji su ovom zajedničko­m porodičnom muzičkom poduhvatu dali svoj veliki autorski i izvođački doprinos.

- „Iskrena pesma“je nakon premijere u seriji za relativno kratko vreme ostvarila ogroman broj pregleda na Jutjubu. A od početka septembra nastaviće da se emituje kao odjavna špica novih epizoda „Despota“, tako da smo veoma srećni što smo dali svoj doprinos uspehu novog projekta autora Radoša Bajića sa kojim je privilegij­a sarađivati - kaže Lola Amvon.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia