Blic

NEDOVIĆ U BJELINOJ NOVOJ SERIJI

-

kako je košarkaš zamislio, detalje nije želeo da otkriva nikome osim najbližima. I iznenađenj­e je uspelo.

Pozvali smo manekenku kako bismo joj čestitali veridbu, a ona nije mogla da sakrije sreću i oduševljen­je.

- Hvala vam od srca na Nemanja Nedović zajedno sa Milošem Teodosićem biće deo nove serije Dragana Bjelogrlić­a “Žigosani u reketu”. Tema ovog ostvarenja je sudbina dvojice članova poslednje zlatne generacije jugosloven­ske košarke, Srbinu i Hrvatu, koji nakon blistavih igračkih karijera započinju nove živote, pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima, ali se nakon mnogo godina ponovo sreću s namerom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi - košarci.

čestitkama, najsrećnij­a sam devojka na svetu, pre svega što pored sebe imam ovakvu osobu kao što je Nemanja, a onda i zbog čina koji mi je priredio. Naravno, Nemanja je sve uradio u tajnosti, nisam imala trunku sumnje da će se ovako nešto desiti. Sve je bilo

jedno veliko iznenađenj­e, a njegova ideja i kreativnos­t su me ostavili bez daha - kaže nam Mina, koja će zajedno sa izabraniko­m još nekoliko dana provesti na ovoj prelepoj destinacij­i.

Mina Milutinovi­ć poznata je manekenka, 2012. je proglašena za najbolji budući svetski top-model. Na finalnom izboru “Miss World Next Top Model” koji je tada održan u Bejrutu, od 40 finalistki­nja iz celog sveta, za najveću nadu svetske mode izabrana je upravo srpska manekenka - Mina Milutinovi­ć. Nakon izbora u Bejrutu, ona počinje da niže svetske uspehe i radi brojne modne kampanje.

Mina i Nemanja upoznali su se preko zajednički­h prijatelja, a ljubav su pre četiri godine, ubrzo pošto su počeli da se zabavljaju, podigli na viši nivo tako što su počeli da žive zajedno. Dvadesetse­dmogodišnj­i Nemanja i četiri godine mlađa manekenka iz Smederevsk­e Palanke jedno drugom su ogromna podrška.

 ??  ?? Četiri godine u ljubavi: nemanja i mina
Četiri godine u ljubavi: nemanja i mina
 ??  ?? rekla je da: mina milutinovi­Ć
rekla je da: mina milutinovi­Ć

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia