Blic

BJELINA VELIČINA JE U TOME ŠTO DAJE ŠANSU MLADIMA

Glumica Tamara Dragičević odmarala je nekoliko dana u etno-selu nadomak Loznice, a onda došla u Beograd kako bi snimala Bjelinu seriju, a raduje je što će sarađivati sa njim.

- Lena sladojeviĆ

Naša čuvena novinarka Vesna Dedić, autorka emisije “Balkanskom ulicom” koja se godinama emituje na RTS-u, rešila je da progovori o informacij­i koja je malo poznata široj javnosti. Vesna Dedić je, naime, putem društvenih mreža odgovarala na pitanja pratilaca, a jedno je posebno istakla.

- Da li bi Kaliopi mogla da bude gost u “Balkanskoj ulici”? Molim vas, bila bih jako srećna - glasilo je pitanje koje je Vesna izdvojila.

- Bila je pozvana i ponela se neprofesio­nalno. Volim njen rad, ali zbog stava neće biti gost - poručila je voditeljka.

Mlada glumica Tamara Dragičević nedavno je završila snimanje serije “Vojna akademija” gde je godinama glumila Nadicu Arsić i zbog nje oduševila veliki broj gledalaca, a ovih dana počinje da radi novi projekat “Žigosani u reketu” Dragana Bjelogrlić­a.

- Preko leta ću snimati tu seriju. Ponovo radim sa tom ekipom i drago mi je zbog toga. Radujem se radu na ovom projektu. Bjela je zaista veliki profesiona­lac. On radi projekte koji su uspešni. Mnogo je posvećen oko stvari koje uzme da radi. Mnogo truda ulaže u svaki svoj projekat. Bavi se projektima koje režira i producira, ali i one u kojima igra. To je stvarno za svaku pohvalu - kaže za “Blic” Tamara Dragičević.

I baš pre osam godina Dragan Bejlogrlić je tada mladoj glumici na početku karijeru ponudio ulogu Eli u filmu “Montevideo, bog te video” i otvorio joj vrata filmske industrije. Na tome mu je kako kaže zahvalna, pa je bila polaskana kada ju je i sada Bjelogrlić pozvao da se prključi ekipi. Raduje se što će zajedno sa svojom prijatelji­com Jelisaveto­m Orašanin glumiti u ovoj seriji.

- Bjela uvek okupi mladu ekipu i da im priliku da se pokažu kao što je bilo sa nama kada je snimao film “Montevideo”. To je predivno - istakla je Tamara.

Ona nije želela da otkriva detelje “Žigosanih u reketu”, ali je zagolicala maštu svim ljubitelji­ma domaćih serija.

- Drago mi je što sam deo ekipe. Priča prati ovo vreme gde se okupila ekipa košarkaša koji su nekada bili uspešni i sada se ponovo vraćaju na teren. Uz to ima nekih okolnih zanimljivi­h priča koje prate glavnu. Za sada ne smem da pričam mnogo o tome. Videćete biće mnogo zanimljivo - rekla je Tamara.

 ??  ??
 ??  ?? vesna tvrdi da je kaliopi neprofesio­nalna
vesna tvrdi da je kaliopi neprofesio­nalna

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia