Blic

SU PROTIV, „ZADRUGU 2“

-

uđe u “Zadrugu 2“.

Ona ističe da je roditelji u tome ne podržavaju, te da im je zabranila da se mešaju kao što je bio slučaj u prvoj sezoni ovog popularnog rijalitija.

- Gagi i Anabela se nisu složili sa mojom odlukom. Baš nisu bili za to, ali ne mogu oni da odluče umesto mene. Zanima me njihove mišljenje, ali ulazim iako su oni protiv. Porodično smo seli i porazgovar­ali, pa su shvatili da zaista želim da me gledaju oni koji me vole, a da oni koji me ne vole shvate koliko su se ogrešili o mene. Anabela mi je rekla da sam luda i pitala me je odakle mi snage za to. Mislim da ni ona nema snage za ovo, ali zamolila sam ih da se ovoga puta ne petljaju ni u šta, da me ne brane, da se ne svađaju, da odu na neko putovanje i da uopšte ne gledaju rijaliti.

Gore mi je kada se oni mešaju - ispričala je Luna

Đogani u emisiji “Zadruga: Narod pita“.

Podsećamo, ona je tokom rijalitija ušla u vezu sa već oženjenim Slobom Radanoviće­m kojem se brak od pobednice Kije Kockar zbog toga raspao. Ona o svemu tome ima jasan stav.

- Poruka koju su gledaoci mogli da izvuku iz prethodnog rijalitija je ta da brak ne treba održavati ukoliko je loš, kao i to da slobodne devojke ne treba da budu s oženjenim muškarcima - rekla je Đoganijeva. ima još mnogo toga što tReba

gledaocima“: Luna Đogani je nedavno pozvana na razgovor u policiju zbog, kako se navodilo, nasilja koje je u rijalitiju „Zadruga” izvršila nad Slobom Radanoviće­m.

- Jednog jutra sam dobila poziv da dođem na sud, dva meseca posle „Zadruge” jer je neki gledalac prijavio da sam ja pretukla Slobu. Nije mi bilo svejedno da se pojavim na sudu, ali mi je ujedno bilo i smešno. Svi koji su gledali to videli su da to nije bila tuča nego da sam ga ja udarila nekoliko puta. Pogledali su sporni snimak i neću snositi nikakvu odgovornos­t. Kontaktira­li su i sa Slobom i sve je to rešeno - otkrila je Luna.

 ??  ?? „shvatila sam da nisam zavRšila ono što sam Počela i da
da Pokažem luna Đogani
„shvatila sam da nisam zavRšila ono što sam Počela i da da Pokažem luna Đogani

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia