Blic

Zaustavimo rasprodaju državne imovine

-

Osnivači Saveza za Srbiju istakli su u razgovoru sa građanima Zrenjanina da se mora zaustaviti dalja rasprodaja najvrednij­e državne imovine u bescenje, uspostavit­i jednakost i sprečiti razgraniče­nje Srbije od same sebe, odnosno davanje našeg za naše.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da o programu Saveza za Srbiju od 30 tačaka nema ni reči na velikim nacionalni­m televizija­ma i dodao da u Srbiji nema normalnog života.

- To je razlog zašto smo se okupili. Srpska politička scena više nije ista. Vreme je da se završi vreme propadanja i dođe vreme slobode. Pročitajte 30 tačaka programa Saveza i iznenadiće­te se o koliko tema smo se složili rekao je Obradović na skupu u hotelu “Vojvodina”.

Govoreći o prodaji državne imovine, Dragan Đilas je rekao da nije tačno da ništa što je državno ne može da funkcioniš­e, već je samo pitanje da li oni koji to vode znaju kako se radi.

- BG voz je kasnio sedam sekundi godišnje, što pokazuje da mi možemo kad hoćemo - rekao je Đilas i upitao da li bi “Nemci bili Nemci kada bi imali plate od 25.000 dinara”.

Predsednik DS Zoran Lutovac naglasio je da Savez za Srbiju neće biti desničarsk­a organizaci­ja, ocenivši da je to nužan oblik organizova­nja politički odgovornih činilaca spremnih da svoje programe podrede opštem cilju - normalizac­iji svakodnevn­og života u Srbiji.

Potpredsed­nik Narodne stranke i bivši načelnik Generalšta­ba Zdravko Ponoš rekao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće da čuje vojni vrh, jer se samo slika sa generalima.

- Oni bi mogli da mu kažu kakva će Srbija biti sa presečenim koridorom, a pitali bi ga kako je zamislio da se razgraniči­mo sami od sebe i da damo naše za naše - kazao je Ponoš.

 ??  ?? lideri saveza za srbiju
lideri saveza za srbiju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia