Blic

Kobni pad sa terase je nesrećni slučaj?!

- B. Janačković

Smrt Maje M. (34), koja je preminula u utorak nakon pada sa terase zgrade u Ulici Ćirila i Metodija u Nišu, i dalje je misterija, ali se, po svemu sudeći, radi o nesrećnom slučaju.

Naime, prema nezvanični­m saznanjima, istragom se nije došlo ni do kakvih saznanja koja bi ukazala na to da je Maja M. planirala da digne ruku na sebe, niti su uočene bilo kakve druge sumnjive okolnosti koje bi ukazale na neko krivično delo.

- Ona je radila u firmi koja se bavi internet tehnologij­ama, a u momentu nesreće u poslovnim prostorija­ma koje se nalaze u stambenoj zgradi, nalazilo se još šestoro njenih kolega. Oni su mislili da je u toaletu jer nije bila sa njima u prostoriji i nisu znali da je izašla na terasu. Tek kada je jedan kolega koji je bio napolju došao u poslovne prostorije i rekao im je da je pred zgradom telo neke žene, izašli su i u šoku videli da je reč o Maji - kaže naš izvor.

Kako je došlo do kobnog pada, ostaće po svemu sudeći misterija jer direktnih očevidaca tragedije nema. Da li se devojka nesrećno naslonila na ogradu, koja, kako saznajemo i nije previše visoka, da li joj se slošilo nakon što je iz klimatizov­ane prostorije izašla na terasu usred najveće vrućine ili se desilo nešto treće, niko u ovom trenutku sa sigurnišću ne može da kaže. Do zaključenj­a istrage nijedna se opcija zvanično ne isključuje, ali po do sada utvrđenim činjenicam­a, sve ukazuje na to da se najverovat­nije radi o nesrećnom slučaju.

U porodici nastradale Nišlijke u naselju Durlan tuga i muk.

 ??  ?? niko nije Video trenutak kada je žena pala
niko nije Video trenutak kada je žena pala

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia