Blic

JEDVA ČEKAMO DRUGO DETE

Poznati bračni par u martu sledeće godine dobiće drugo dete, budući da je lepa Bojana Barović ponovo trudna.

-

Vest o trudnoći veoma je obradovala Nikolu Rokvića i Bojanu Barović, koji su je podelili samo sa najbližim prijatelji­ma i nekoliko članova porodice. Folk-pevač priznaje da je informacij­u da je njegova supruga u blagoslove­nom stanju želeo da odmah podeli sa svima.

- U tom trenutku sam bio najsrećnij­i čovek na svetu. Želeo sam da tu našu radost podelim sa svima koje znamo, ali uspeo sam nekako da se suzdržim, jer se u početku to ne radi. Tog dana sam divne vesti saopštio samo roditeljim­a i bratu. Toliko sam oduševljen, da me euforija još uvek drži. Upravo zato što smo kroz to prošli, sve je nekako lagodnije, ali je radost ista kao tada. Budući

SADA SAM OPUŠTENIJA JER ZNAM ŠTA TREBA DA RADIM, A ŠTA NE SMEM, KAŽE BOJANA BAROVIĆ

da nam se sve dešavalo prvi put, svakodnevn­o smo se susretali s mnoštvom pitanja - rekao je on za magazin “Story”.

S druge strane, Bojana je sada mnogo sigurnija, budući da zna kako da se ponaša. - Htela sam da se napravi malo veća razlika kako bismo Leoni mogli da objasnimo neke stvari. U njenom uzrastu deca iz dana u dan postaju sve razumnija, a mogu samo da zamislim šta će sve moći da shvati sledećeg marta. Opuštenija sam, jer znam šta treba da radim, šta ne smem, šta je poželjno da jedem i pijem... - iskrena je nekadašnja manekenka i nastavlja:

- I trudnoća i prvi bebini meseci mogu da prođu mnogo ležernije, ali ja sam nastojala da budem što odgovornij­a. Vremenom sam se opustila, pa sada s Leonom svuda putujemo, ona se u svim situacijam­a odlično snalazi, nikad se ni na šta ne žali, jer je dete od akcije. Da sam sve ovo znala, manje bih se opterećiva­la mnogim stvarima.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia