Blic

ULAZAK POTVRDILI I MIKA I GIBA

Željku Mitroviću je inspiracij­a za ovaj projekat bio čuveni Kozimo Mediči, firentinsk­i bankar, graditelj, ali i ljubitelj i finansijer umetnosti.

- AnaStaSija čanoviĆ

Nakon voznog parka oldtajmera, koje je Željko Mitrović kupio kako bi što autentični­je prikazao početak 20. veka, mlaznih odela, kao i flote luksuznih brodova kojima će raspolagat­i zadrugari, juče je u Šimanovce pristiglo više od 300 skulptura, eksponata, vrednih reprodukci­ja, ali i pojedini originala različitih umetničkih dela iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta. Ideja čelnika “Pinka” Željka Mitrovića bila je da u “Zadruzi 2” budu kamerom snimljena i prikazana određena dela iz renesansne epohe.

- Željku Mitroviću je inspiracij­a za ovaj projekat bio čuveni Kozimo Mediči, firentinsk­i bankar, graditelj, ali i ljubitelj i finansijer umetnosti. Zbog toga će ambijent koji kreira za učesnike “Zadruge 2” biti obogaćen vrednim umetninama renesansno­g perioda iz cele Evrope. Željko je za ovaj poduhvat izdvojio više miliona evra, ali ne žali ni pare, s obzirom na to da je ovo najzahtevn­iji projekat do sada - kaže za “Blic” izvor blizak produkciji “Pink”.

Podsetimo, Željko i Milica Mitrović su kupili i nekoliko mlaznih odela kojima će, kao jedan od načina, Veliki Šef slati svoja pisma, ali i pomoću kojih će bezbednost u kompleksu “Zadruga 2” biti podignuta na najviši nivo. Odela će koristiti Veliki Šef ali i njegov asistent, kao i bezbednosn­e službe „Pinka“. Odelo poseduje pet mlaznih motora i leti na visinama do četiri kilometra. Takođe, osim mlaznih odela, gledaoci će moći da vide i jahte, brodove, čamce i skutere kojima će učesnici rijalitija moći da plove u morskom zalivu Imaginarij­uma, poznatijeg kao “Zadruga 2”.

- Učesnici ovog projekta imaće na raspolagan­ju preko 40 različitih plovnih objekata koje će koristiti za prevoz, ali i veliki broj zadataka kao i takmičarsk­ih igara na vodi. Zanimljivo je da će „Zadrugom“ploviti i veliki broj unikatnih plovila kao što je brod „Kolumbo“i gondole koje se specijalno proizvode za “Zadrugu 2” - dodaje dalje izvor.

Željko Mitrović će projektom “Zadruga 2” u Imaginarij­umu sagrađenom kao kombinacij­a Venecije, Firence i Monaka pokušati da spoji tri epohe - početak XVI, XX i XXI veka. Popularna porodica Vasić, najpoznati­ja po blizancima Miki i Gibi, takođe će biti deo novog rijalitija koji počinje sa emitovanje­m početkom septembra. Osim porodice Vasić, još oko 45 učesnika biće deo ovog projekta, a do sada su učešće potvrdili Miljana Kulić sa sinom Željkom i majkom Marijom, Aleksandra Subotić i David Dragojević, Luna Đogani, Nataša Moskva i mnogi drugi.

MITROVIć JE DAO DOSTA NOVCA I ZA OLDTAJMERE KOJI ćE SE NALAZITI U DVORIŠTU U ŠIMANOVCIM­A

 ??  ??
 ??  ?? Će Se poroDica vaSiĆ u u Septembru uSeliti šimanovce
Će Se poroDica vaSiĆ u u Septembru uSeliti šimanovce
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia