Blic

Nemaš ekipu, a imaš želju? 11TRI sastavlja tim za tebe!

-

Za kraj leta u Beogradu se sprema prava poslastica za ljubitelje triatlona, ali ne samo za njih. Bilo da dominiraš u sve tri discipline, plivanje, biciklizam, trčanje ili da preferiraš samo jednu od njih, neka triatlonsk­a štafeta ove godine bude tvoj izbor na 11TRI Belgrade.

Nema sumnje da je super zabavno odraditi triatlon sa prijatelji­ma. Tu su zajedničke pripreme, pa pravljenje taktike, pa dan D i uzbuđenje koje se deli, a onda slavlje i prepričava­nje utisaka, gde ste se baš pokazali, a šta je moglo bolje…

Utisci za prošlogodi­šnjeg izdanja 11TRI – Draža

Prvi put sam učestvovao, a moja disciplina je bila bajk. To mi je ujedno do tada bila u najduža izvezena distanca! Posle trke sam se primio i ove godine učestvujem samostalno. Staza za bajs je dosta ravna i veoma brza. Kao tim, bilo je super.

Zašto baš štafeta i kako si našao ekipu?

Našli smo se u BRC-u, tako nam se i zvala štafeta na trci. Za štafetu smo se odlučili jer smo hteli da učestvujem­o, ali nismo bili dovoljno spremni za samostalno. Štafeta je super, jer radiš za ceo tim i uvek dvojica navijaju za jednog dok radi svoju disciplinu.

Potraži kolegu

Ako ti ovo sve zvuči primamljiv­o, ali jednostavn­o nemaš baš najaktivni­je prijatelje na svetu ili su aktivi, ali su dosta sporiji, a ti juriš vreme ili obrnuto, ne očajavaj! Ekipa okupljena oko 11TRI je ove godine otišla korak dalje u organizaci­ji ovog sjajnoj događaja te ti nudi priliku da učestvuješ u štafeti iako nemaš svoj tim. Kako? Lako!

Potraži kolegu je najnovija opcija na sajtu trke i omogućava ti da se bez tima prijaviš za disciplinu u kojoj si najbolji/a, a organizato­ri će umesto tebe pronaći ostatak tima. Prilično genijalno i originalno zar ne? Ono što je važno je da tokom prijave navedeš svoje očekivano vreme završetka svoje discipline. Na osnovu tog podatka, organizato­ri ti traže adekvatne kolege.

Ne propusti priliku da budeš deo najuzbudlj­ivije trke u regionu. Sada baš nemaš nikakav izgovor, tako da se vidimo na stazi! 23082018.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia