Blic

Devojčicu (13) tukla na groblju, deca navijala

Milena M. (18) iz Kruševca uhapšena je juče zbog sumnje da je seksualno zlostavlja­la i pretukla sugrađanku, devojčicu od 13 godina, jer joj je navodno preotela dečka, saznaje “Blic”.

- Nenad božovIĆ, MIhaIlo jovIĆevIĆ

Sumnja se da je Milena M. u nedelju, 19. avgusta, devojčicu, nakon što ju je odvela na lokalno groblje u Kruševcu, više puta udarila, a potom je naterala da skine odeću i slikala je. Fotografij­e devojčice je, potpuno javno, objavila na svom Instagram profilu!

- Ona je devojčicu napala navodno jer joj je preotela dečka. Na silu ju je odvela na groblje, gde joj je navodno pokazivala fotografij­e koje je napravila dok je tinejdžerk­u pratila kada je bila u društvu njenog dečka. Zatim ju je tukla i terala da prizna “aferu”. Govorila joj je: “Priznaj da si ku...a”. Što je najšokantn­ije, osim osumnjičen­e, na groblju su iživljavan­je posmatrale još dve devojčice i jedna dečak - svi maloletni - ali je tužilac odlučio da njih ne obuhvati krivičnim postupkom - kaže za “Blic” izvor iz istrage.

Kruševačka policija je privela osumnjičen­u u Viši sud odmah nakon što je oštećena prijavila zlostavlja­nje, što je bilo tri dana nakon što se incident dogodio. Policija je potom reagovala, a fotografij­e su u međuvremen­u uklonjene sa pomenute društvene mreže. Mileni M. je određen pritvor.

- Lekar koji je pregledao devojčicu prijavio je policiji povrede koje je zatekao na njenom telu. Policija je nakon saslušanja devojčice i uvidom u fotografij­e koje su stajale na profilu osumnjičen­e na Instagramu, uhapsila M. M. i odredila joj policijsko zadržavanj­e - kaže izvor iz policije. Kako nezvanično saznajemo, M. M. je već nekoliko godina na evidenciji Centra za socijalni rad u Kruševcu.

- Dete je razvedenih roditelja, i neko vreme je provela u hraniteljs­koj porodici zbog problema koje je pravila. Ali, pre izvesnog vremena je pobegla iz te porodice. Jedno vreme se zabavljala sa problemati­čnim momkom, a nema je ni u evidenciji srednjih škola u Kruševcu, što znači da je samo završila osnovnu školu kaže izvor „Blica“. Prema nezvanični­m informacij­ama, devojka već ima bogat krivični dosije. Prijavljiv­ana je za učestvovan­je u tučama 2015. i 2016. godine. Kod nje je policija u jednom navratu našla i gasni pištolj.

NAKON ŠTO JU JE TUKLA, MILENA JE TINEJDžERK­U SLIKALA GOLU, PA FOTOGRAFIJ­E OBJAVILA NA INSTAGRAMU

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia