Blic

PUNOLETSTV­O ZA PAMĆENJE Od mame i tate trbušna plesačica i „maserati“

Trbušna plesačica, striptiz, debela koverta i „maserati“od 140.000 evra - po tome će punoletstv­o pamtiti izvesni Dario iz Ćuprije, ali i cela Srbija, nakon što su na društvene mreže dospele fotografij­e te fešte.

- EKIpa blIca

Definitvno, roditelji momka nisu štedeli da obraduju svog mezimca i uveličaju mu dan kada stupa u svet odraslih. Za tu priliku odlučili su se za specijlano dekorisanu salu za desetine zvanica, na kojoj bi i mladenci pozavideli. Plavi baloni i detalji u toj nijansi ipak su ukazivali da je reč o potpuno drugom slavlju.

Žurka se nije svela samo na dobar provod uz živu muziku već je obavljen svojevrsta­n ritual, obelodanje­n snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama.

Dario je prisustvov­ao pravoj predstavi za njegove oči, ali i za oči svih prisutnih, kroz koju ga je vodila i voditeljka zadužena za program večeri. Slavljenik­a su postavili na stolicu ispred podijuma koji je prekrio dim. Iz dima je izašla zgodna i vešta trbušna plesačica, koja je odigrala specijalan ples za njega. Novostasal­i momak nije krio iznenađenj­e, ali ni uzbuđenje, u šta se uverila i voditeljka, koja mu je opipala ubrzan puls.

Kako se polako razlazio oblak dima, pojavila se i silueta poklona. Svakome je bilo jasno da je u pitanju automobil, ali je zasigurno svakoj zvanici zastao dah kada je video o kojoj marki se radi. Ispod paravana bio je najnoviji model “maseratija”, čija je cena 140.000 evra!

Ipak, ni tada Dario nije tako lako mogao da uđe u nov automobil i osmotri mezimca. Slavljenik je morao da probuši nekoliko balona kako bi pronašao ključ skriven u jednom od njih. Nije ni to bio jedini poklon već i poveća koverta - roditelji su Dariju spremili i 1.000 franaka na poklon, što je i preko mikrofona saopštila voditeljka.

Na samom kraju ove ritualne priredbe nije izostao ni mini stritpiz šou, kada je nekoliko plesačica izvelo tačku na stolicama.

Žurka se nastavila uz DJ Krmka i orkestar „Panorama“, čiji su članovi bili okićeni novčanicam­a od 200 i 50 evra.

Koliko je roditelje koštao ceo rođendan, može se samo slutiti. Možemo samo da se nadamo da će slavljenik odgovorno voziti brzi automobil.

 ??  ?? darIo oduševljen prIredboM
darIo oduševljen prIredboM
 ??  ?? sala sveČano deKorIsana
sala sveČano deKorIsana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia