Blic

Voditeljku RTS-a komšinica udarila pesnicom u glavu

Voditeljka “Beogradske hronike” RTS-a Slađana Tomašević završila je pre nekoliko dana u Urgentnom centru nakon što ju je u zgradi u kojoj živi komšinica udarila u glavu, saznaje „Blic”.

- Miroslava Brkić

Poznata voditeljka pretrpela je veliku neprijatno­st praktično na svom kućnom pragu! Naime, incident za koji je “Blic” saznao od izvora iz istrage dogodio se 10. avgusta u zgradi na Dorćolu, gde Slađana živi sa porodicom. Bilo je to u popodnevni­m časovima negde oko 15 sati, kada je Slađana izlazila iz zgrade u starom delu Dorćola. Do napada je došlo kada je komšinica Tamara K. (45), ćerka upravnika zgrade, zatekla Slađanu kako sa vrata lifta skida obaveštenj­e pristiglo iz inspekcije. - Slađana je ispred lifta naišla na predsednik­a skupštine stanara zgrade i njegovu ćerku. Na liftu je videla obaveštenj­e građevinsk­e inspekcije kojom joj se nalaže da izvrši određene korekcije na fasadi svog stana koji je ranije tokom godine dograđival­a. Kada je videla rešenje, mahinalno je rukom posegnula za njim, a upravnik zgrade joj je rekao da ne cepa rešenje. Tada ju je, iz čista mira, njegova ćerka udarila pesnicom u glavu kaže naš izvor iz tužilaštva upoznat sa slučajem. Iako u šoku, Slađana je ostala pribrana i nije uzvratila istom merom, već se vratila u svoj stan i slučaj prijavila

POLICIJA SASLUŠALA ŽENU KOJA JE NAPALA VODITELJKU I NAKON ISPITIVANJ­A PUSTILA JU JE NA SLOBODU

policiji. Posle dvadesetak minuta, policajci su se stvorili na vratima upravnika i njegove ćerke, sa kojima je, kako saznajemo, obavljen razgovor u policijsko­j stanici.

Kako su reporterim­a “Blica” rekle Slađanine komšije, zgrada ima video-nadzor koji pokriva i hol zgrade i ulaz u nju. Ipak, ti snimci navodno policiji nisu bili od značaja jer nisu snimili trenutak udarca.

Voditeljka RTS je takođe dala iskaz policiji o napadu, posle čega je odvezena u Urgentni centar, gde su joj konstatova­ne lakše povrede.

“Blic” je juče pokušao da stupi u kontakt sa popularnom voditeljko­m “Beogradske hronike”, ali je ona bila nedostupna. Kako smo saznali, Slađana je i dalje u šoku nakon napada koji joj je dogodio u zgradi i zbog čitavog događaja otišla je iz zemlje da bi ohladila glavu. Povod iznenadnog puta je i strah od komšija zbog napada koji se dogodio u zgradi u kojoj živi sa svojom porodicom.

Ovaj incident je očigledno izazvan ozbiljno narušenim komšijskim odnosima, koji su poremećeni još od prošle godine, kada je počela nadogradnj­a stanova na poslednjem spratu zgrade. U toj nadogradnj­i, inače, ne učestvuje samo popularna voditeljka, već još nekoliko porodica koje su za radove dobile saglasnost gradskih vlasti.

Kako „Blic“saznaje, slučaj napadnute voditeljke trenutno je u tužilaštvu. U zavisnosti od toga da li je reč o običnoj ili opasnijoj lakšoj telesnoj povredi, kazna može biti novčana, do jedne godine zatvora ili do tri godine zatvora.

- Žena koja je napala našu poznatu voditeljku do sada nije imala problem sa zakonom, što će joj svakako biti olakšavaju­ća okolnost tokom suđenja. Ona je čak i prilikom davanja izjave u policiji rekla da nije želela da napadne komšinicu ni da je povredi - dodaje naš sagovornik blizak istrazi.

Napad na poznatu voditeljku RTS-a niko od komšija nije hteo javno da komentariš­e. Gotovo da su svi u isti glas rekli da šta god da je Slađana rekla ili uradila nije zaslužila da je iko povredi jer je sa svima u dobrim odnosima.

 ??  ?? slaĐaNa ToMaŠEvić NakoN UDarCa oTiŠla Na PrEGlED GDE sU JoJ koNsTaTova­NE lakE TElEsNE PovrEDE
slaĐaNa ToMaŠEvić NakoN UDarCa oTiŠla Na PrEGlED GDE sU JoJ koNsTaTova­NE lakE TElEsNE PovrEDE
 ??  ??
 ??  ?? U OVOJ ZGRADI ŽIVI sLAĐANA TOMAŠEVIĆ I TU JE DOŽIVELA PsIHIČKU I FIZIČKU TORTURU
U OVOJ ZGRADI ŽIVI sLAĐANA TOMAŠEVIĆ I TU JE DOŽIVELA PsIHIČKU I FIZIČKU TORTURU

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia