Blic

VIKI I BANETU PRESELO LETOVANJE

- D. P.

Miljkoviće­va i Mojićević žale sa na hranu i uslugu koja ih je dočekala, pa umesto da uživaju, oni moraju da rešavaju problem.

Folk pevačica Viki Miljković i njen kolega Bane Mojićević trenutno se odmaraju u Grčkoj, ali su svoje loše iskustvo odlučili da podele sa prijatelji­ma na društvenim mrežama. Naime, pevači su jedva dočekali da imaju manje nastupa sa poslednjim zracima leta i ugrabili nekoliko dana da se odmore. Međutim, kada su stigli u hotel bili su potpuno šokirani uslugom, a sve je kulminiral­o sutradan, kada su shvatili kakva se hrana služi na tom mestu.

- Čisto da vas opomenem, naići ćete na ovakvu vrstu hrane, ništa bolje nećete naći, pa da znate - priča Viki u videu, gde pokazuje hranu na stolu, a koja izgleda prilično siromašno.

Zapravo, za ručak je stiglo malo pirinča uz povrće i lubenica, a onda je otkrila da je Bane još gore prošao.

- Moj kolega Bane Mojićević je takođe sa nama. Došao je na ručak i našao samo jedno parče pice. Idemo dalje, ja ću vas izveštavat­i o svemu što se dešava. Dragi moji, bolje da pazite gde dolazite i šta radite kazala je besno Viki, koja odmara na Sitoniji.

Ona je istakla da je niko nije obavestio da se hotel nalazi udaljen od civilizaci­je.

- Ova devojčica mašta o sladoledu. Ovde maštamo da dobijemo sladoled, moramo da sednemo u auto i da idemo pola sata da bismo našli sladoled. Njen tata je Marko Kon - spomenula je Miljkoviće­va muzičara i nekadašnje­g predstavni­ka Srbije na Evroviziji, koji je sa njima na odmoru.

 ??  ?? Mašta o sladoledu: Viki MiljkoVić loša usluga u hotelu: Bane MojićeVić
Mašta o sladoledu: Viki MiljkoVić loša usluga u hotelu: Bane MojićeVić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia