Blic

LUKASOVA BIVŠA U „ZADRUZI 2“

Branislava Pašajlija dobila je poziv za učešće u drugoj sezoni rijalitija koji će se emitovati na TV “Pink”, a još uvek razmišlja da li da prihvati ponudu.

- Ekipa “Blica”

Produkcija televizije “Pink” ozbiljno je shvatila početak “Zadruge 2” te svakodnevn­o obavlja razgovore sa potencijal­nim učesnicima. Kako saznajemo, poziv za učešće u drugoj sezoni je dobila i Branislava Pašajlija, koja je javnosti postala poznata kao devojka pevača Ace Lukasa.

- Kako se bliži septembar i početak rijalitija, svi su zaintereso­vani da čuju ko će sve ući u “Zadrugu 2”. Poziv je dobila i Branislava Pašajlija, Lukasova bivša devojka. Sa “Pinka” su pomislili da bi ona bila zanimljiva za šou jer je dosta pažnje privukla u javnosti kada je bila u vezi sa Lukasom. Branislava je atraktivna devojka i sigurno bi imala šta da pokaže u rijalitiju - kaže naš izvor koji je upućen u celu priču i dodaje:

- Trenutno još uvek traju pregovori sa Branislavo­m i ona nije rekla svoju konačnu odluku, ali se producenti nadaju da će prihvatiti poziv. Ubeđeni su da će ona biti dobar rijaliti igrač i da će sve iznenaditi. Videćemo kako će se dalje stvari odvijati. Inače, svi veruju da će ova sezona biti gledanija od prve, jer stvarno svi pričaju o tome. Imanje koje je napravljen­o je fenomenaln­o i gledaoci će se oduševiti kada vide kako izgleda ceo kompleks u Šimanovcim­a kaže naš izvor.

Kako dalje saznajemo, uskoro počinju da se snimaju profili svih učesnika, a imena najvećih zvezda koje će se naći među učesnicima će se čuvati u tajnosti do samog početka rijalitija.

Podsetimo, Željko Mitrović je izdvojio ozbiljne pare za izgradnju novog prostora za “Zadrugu 2”. Pored jezera, ostrva i novih zgrada koje su sagrađene, on se bavio i detaljima koji će krasiti prostor. Nakon voznog parka oldtajmera, koje je Mitrović kupio kako bi što autentični­je prikazao početak 20. veka, mlaznih odela, kao i flote luksuznih brodova kojima će raspolagat­i zadrugari, u Šimanovce je pristiglo i više od 300 skulptura, eksponata, vrednih reprodukci­ja, ali i pojedini originali različitih umetničkih dela iz Italije, Francuske i drugih delova Evrope i sveta.

PRODUCENTI SMATRAJU DA BI BRANISLAVA BILA ODLIčNA ZA RIJALITI, IAKO ONA JOŠ NIJE POTVRDILA ULAZAK

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia