Blic

UDALA ĆERKU

Glumica priča kako se provela na svadbi jedinice Jovane i da je osetila potrebu, što je i učinila, da se tog dana obrati pokojnom suprugu i poruči da im je naslednica srećna.

- Dunja ĐorĐević

Legendarna glumica Dara Džokić srećna je kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Dok snima novu seriju “Pogrešan čovek”, u kojoj tumači lik majke, ona za “Blic” otkriva da jedva čeka da postane baka u privatnom životu, ali i kako se provela na venčanju naslednice Jovane.

- Lepo sam se provela. Oni su to napravili u njihovom stilu, nije bila neka velika ceremonija već odabrano društvance. Divno je bilo, ličilo je na njih, a ja sam zadovoljna kad je ona zadovoljna. Apsolutno sve što ona odabere je njen put, njen život i ja sam tu da pomognem, da navijam i da budem podrška - kaže čuvena glumica i uz iskren osmeh dodaje da je i te kako spremna za ulogu bake:

- Jedva čekam! Samo čekam

da me obraduju lepim vestima.

Iako o privatnom životu inače šturo priča, Dara je nakon venčanja ćerke Jovane podelila fotografij­u na Instagramu

kojom je rasplakala svoje fanove.

- Udala se danas. Ne brini, srećna je - stoji u opisu fotografij­e na kojoj je njena ćerka u venčanici, a poruka projektima, ali i svemu što joj život Daruje je zapravo bila posvećena Darinom pokojnom suprugu Bogdanu Tirnaniću. Džokićeva kaže da je u tom trenutku imala potrebu da se tako obrati preminulom životnom saputniku.

- Pa eto, tako mi je došlo. Ne volim da delim privatne trenutke, ali imala sam potrebu da napišem to što sam napisala, nisam odolela. U novoj seriji “Pogrešan čovek” Dara igra ulogu majke koja će zbog porodice biti spremna na mnoge borbe i odricanja. Ipak u privatnom životu tvrdi da nije imala preterana odricanja zbog ćerke.

- Na svu sreću, nisam imala tu vrstu izazova. Naravno, bilo je tu odrastanje deteta, prolazak kroz turbulentn­e periode, pubertet i tako dalje. Ćerka me je u životu više puta obradovala nego što me je sekirala - kroz osmeh ističe glumica i dodaje da joj prija uloga na kojoj trenutno radi:

- Igrala sam dosta uloga majki, to su najteže drame kada su u porodici. Kada se dešava nešto što je neprijatno i što je tragično unutar porodice, onda je to jako teško i zahtevno za igru.

SVE ŠTO JOVANA ODABERE JE NJEN PUT, JA SAM TU DA POMOGNEM, NAVIJAM I PODRžIM

 ??  ?? Dara se raDuje novim poslovnim
Dara se raDuje novim poslovnim
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia