Blic

DOKLE GOD MI PSUJE MAJKU, DOBIJAĆE BATINE

- D. Đorđević

Goran Bregović ponovo je okupio posvađane kolege Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tifu, a njih dvojica su pre izlaska na binu stajali kao da se ne poznaju.

Grupa “Bijelo dugme” nastupila je na koncertu povodom 60 godina RTS-a, a mnogi su se iznenadili kada su videli da su tu i Alen i Tifa. Njih dvojica su se potukli nakon jednog nastupa u Crnoj Gori, a Tifa je otkrio za “Blic” šta misli o toj situaciji.

- Na koje nesuglasic­e tačno mislite? Na onaj video? Pa dokle god mi psuje majku, dotle će batine dobijati - rekao je poznati pevač i objasnio u kakvim su odnosima on i Alen sada:

- Odlično smo, evo zajedno i nastupamo. Ne moramo se baš ljubiti.

Mediji su navodili da je razlog ovog sukoba bio trenutak kada Alen nije hteo da siđe sa bine kada je trebalo da se na nju popne Tifa. Međutim, Tifa otkriva da netrpeljiv­ost između njih traje dosta duže.

- Pitajte njega zašto smo se pobili to veče. Zna to pola Jugoslavij­e, ako ne i trećina Jugoslavij­e.

Ipak, na bini koncerta na Tašmajdanu nije se videla

netrpeljiv­ost između kolega koji su zajedno otpevali čuveni hit „Bijelog dugmeta““Ružica si bila”. Međutim, pre samog izlaska na scenu moglo se primetiti da između Alena i Tife i dalje nije sve potaman, s obzirom na to da su stajali udaljeno jedan od drugog kao da se ne poznaju.

Tifi se čak desila i mala nezgoda, kad ga je na bini Brega zakačio gitarom po čelu, pa je i krvario.

- Ranjen sam, ranjen sam - rekao je uz osmeh slavni muzičar i dodao:

- Sve je ok. Ljudi smo od krvi i mesa i sve je to normalno, koliko god želimo da sve uvek bude perfektno. Ali bože moj, to je život.

 ??  ?? islamoviĆ i vojiČiĆ nasmejani poziraju sa goranom bregoviĆem
islamoviĆ i vojiČiĆ nasmejani poziraju sa goranom bregoviĆem
 ??  ?? iza bine su se kulirali: tifa i alen
iza bine su se kulirali: tifa i alen

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia