Blic

Melanija u patikama koje u Srbiji nosi svaka druga devojka

- I. K.

Prva dama Amerike ovim gestom je pokazala da i jeftini komadi na njoj izgledaju fenomenaln­o!

Nakon celog avgusta provedenog u Nju Džerziju, Melanija Tramp je sletela u Vašington u ležernoj kombinacij­i, kojom je dominirala smaragdnoz­elena rolka s potpisom njenog omiljenog američkog dizajnera Ralfa Lorena. Ali rolka ipak nije bila zvezda ovog autfita.

Uz klasične “avijatorke”, Melanija je rolku upečatljiv­e boje uparila sa belim skini pantalonam­a brenda “Rag and Bone”, a celokupno izdanje zaokružila je kultnim „adidas“patikama “Stan Smith”, za koje se često odlučuje kada joj dosadi hodanje u omiljenim vrtoglavim stileto cipelama.

Ove kožne bele patike sa zelenim detaljem poslednjih godina postale su nezaobilaz­an komad u garderober­ima modnih blogerki,

Patike ne izlaze iz mode. Komad koji se isplati

ali i običnih devojaka. Dovoljno je da prošetate ulicama bilo kog grada u Srbiji i sigurno ćete sresti barem pet devojaka koje ih nose.

Budući da u našim radnjama koštaju manje od 100 evra, prva dama Amerike, nakon one kontroverz­ne parke, ponovo je pokazala da ume da nosi i pristupačn­e komade.

Dobro je što možete da ih kombinujet­e uz sve. Savršeno idu uh haljine, ali i uz farmerke, pa i klasične pantalone. One su onaj jedan komad obuće koji će vam se uvek isplatiti, a ne izlaze iz mode.

 ??  ?? Savršeno Se kombinuju uz Sve
Savršeno Se kombinuju uz Sve
 ??  ?? melanija u Patikama od 100 evra
melanija u Patikama od 100 evra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia