Blic

Vida: Bilo je lepo igrati u Beogradu

-

Domagoj Vida, fudbaler Bešiktaša i reprezenta­tivac Hrvatske, posle prvog meča protiv Partizana u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope istakao je da je zadovoljan rezultatom - 1:1.

- Moramo da budemo zadovoljni posle svega. Mislim da je 1:1 realan ishod. Iskreno, oni su nas šokirali malo tim brzim pogotkom, ali sva sreća je da smo im mi još brže uzvratili. Nakon ta dva gola, utakmica je imala miran tok. Nije bilo nekih naročitih prilika. Mi smo imali dve polušanse iz kornera, ali na kraju je ipak bilo realno da ostane 1:1 - rekao je Vida. Naravno, Hrvat očekuje pobedu u revanšu koji se za šest dana igra u Turskoj. - Mi smo došli da bismo pobedili, ali ne možeš svaku utakmicu da odigraš onako kako si zacrtao. Sledeće sedmice ćemo igrati pred svojim navijačima, tako da ja očekujem trijumf i plasman u Ligu Evrope. Kad god bi Vida imao loptu u posedu, sa tribina Partizanov­og stadiona mogli su da se čuju zvižduci.

- To je normalno, možda bi tako i u Hrvatskoj izviždali nekog igrača iz Srbije, ali nije bilo nijednog incidenta. Pokušali su da me izbace iz takta, ali ja sam profesiona­lac. Sve je prošlo u najboljem redu, navijači su napravili dobru atmosferu. Hvala im na tome. Bilo je lepo igrati u Beogradu. Vida je sa reprezenta­cijom Hrvatske 15. jula igrao finale Svetskog prvenstva i izgubio od Francuske.

- Ne završava se svet posle drugog mesta u Rusiji. Neću reći da smo brzo na to zaboravili, ali čekaju nas brzo nove utakmice i nadamo se nove pobede.

Navijači Partizana su napravili dobru atmosferu kazao je Vida

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia