Blic

TRENER VLADAN MILOJEVIć SA NAJJAčIM TIMOM ZVEZDE VEčERAS (20.30) NAPADA “BRđANE”

Naravno da razmišljam­o o revanšu Lige Evrope, ali ovo nam je podjednako važan meč, kaže prvi stručnjak crvenobeli­h koji očekuje da će se Savić i Ebisilio oporaviti do srede.

- AleksAndAr PijevAc

Crvena zvezda je završila sa praksom - jedan tim za Superligu, a drugi za Evropu. Bar je tako najavio trener Vladan Milojević pred večerašnji (20.30) meč na „Marakani“sa Čukaričkim u derbiju šestog kola domaćeg prvenstva. Crveno-beli i dalje vidaju rane posle utakmice sa Salcburgom (1:1) iz koje su, utisak je, Beograđani morali da izvuku više od nerešenog rezultata.

Zvezda je pred prvi duel plej-ofa kvalifikac­ija za Ligu šampiona tražila i dobila odlaganje gostovanja Napretku. Ovaj put, Milojević želi da njegova ekipa igra i potvrdio je da će protiv Čukaričkog najverovat­nije igrati starteri iz meč sa Salcburgom.

- Pobeda nad Čukaričkim nam je važna, možda i najvažnija u ovom trenutku. Svakom takmičenju pristupamo ozbiljno i zato neće biti promena u sastavu. Naravno da razmišljam­o

o revanšu u Salcburgu (sreda, 21), ali naša obaveza je da podjednako motivisani uđemo u duel sa Čukaričkim. Videćemo u kakvom ćemo sastavu izaći - poručio je Vladan Milojević.

On dobro poznaje ekipu sa Banovog brda, sa kojom je 2015. osvojii Kup Srbije. Čukarički je i ove sezone krenuo snažno, sa tri pobede i dva remija u prvih pet kola.

- Čukarički je ekipa u mom srcu, bio sam dugo trener, moje dete je tamo igralo. Ne treba sumnjati u moje emocije i uvek ću biti neko ko će navijati

za Čukarički. Prednost je što imaju kostur tima i nisu imali velike promene, osim odlaska Nikole Drinčića, to su sve igrači koji su izneli veliki teret prethodnog prvenstva. Dolazak iskusnog trenera Krunića je takođe pravi potez i nije slučajno što pokazuju dobre rezultate. Pozvao bih navijače da nas podrže, u utorak nije bilo kako treba. Nismo navikli da igramo bez “delija”, a mi ćemo se spremiti da odigramo jednu dobru utakmicu.

Milojević je prokomenta­risao

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia