PRIJU SAMSAVETOVALA DA NEPEVA TRUDNA

„Ne volim da vidim žene na sceni koje igraju i pevaju, a imaju stomak. Mislim da za malo ozbiljnije trudnoće to nije u redu”, kaže pevačica.

Blic - - ZABAVA - Filip jovanoviĆ

Folk-zvezda Lepa Brena sa nestrpljenjem čeka da se njen pastorak Filip Živojinović i pevačica Aleksandra ostvare u ulozi roditelja. Zato je mlađu koleginicu posavetovala da scena nije mesto za trudnicu.

Iako Aleksandra pripada onim mladim pevačicama koje redovno nastupaju, gazdarica “Granda” smatra da je blagosloveno stanje vreme kada bi ipak trebalo da se mikrofon okači o klin i posveti se trudnoći. Snajka ju je poslušala.

- Iskrena da budem, to je njena odluka. Ali ja ne volim da vidim žene na sceni koje igraju i pevaju, a imaju

već veliki stomak i stalno se vrte u nekim suknjama. To je vrlo specifičan odnos gde nosite dete u sebi. Mislim da za malo ozbiljnije trudnoće ipak nije to u redu - kaže za “Blic” Lepa Brena, te dodaje da Aleksandri daje savete samo kada ih traži.

Ona ističe da su svi ushićeni, a da će Filip i Aleksandra biti divni roditelji dečaka.

- Filip je oduvek bio jedan razuman i veoma ozbiljan momak, koji sad već ima i dosta godina. Sa radošću smo prihvatili vesti. Boba je prvi saznao, on je javio svima nama. Svi smo plakali. I sada dok pričam dođe mi da zaplačem. To je jedna vrlo nekontrolisana emocija. Ja ne znam kako ću dočekati mart kada će se Aleksandra poroditi. To je najlepša vest koju smo mogli da primimo u ovim godinama. Mislim da je logično da dobijemo unučiće - smatra Brena.

Ona dodaje da su već počeli da kupuju stvari za naslednika, čije ime još ne želi da otkrije.

- Kupujemo. Kao i uvek ćemo preterati. Gde god ko ode, on kupuje stvari za dete. Kada bi Aleksandra rodila i dvoje dece, tolike stvari ne bi uspela da im obuče. Svašta smo pokupovali - kroz osmeh kaže pevačica.

Na pitanje da li bi volela da i njen mlađi sin Stefan uskoro dobije dete, Brena je izričita.

- Nemojte, molim vas. Rano je. Naši muškarci ne treba da se žene pre 30. godine. Imati dete nije posledica intimne veze, da ne kažem nešto drugo. Imati dete je velika odgovornost. Mora da se bude prema svakom živom biću odgovoran, a prema detetu još više. To je nešto gde morate biti ozbiljni i da to ozbiljno shvatite - kaže Brena.

Pevačica se ovih dana skoncentrisala na pripreme oko koncerta, koji će biti 20. oktobra u Beogradskoj areni:

- Biće veoma spektakularno. Pripremam nešto što publika nije imala prilike da vidi. Neće ličiti na pređašnje koncerte. Ono što će biti isto je moj repertoar, koji ću malo dopuniti sa pesmama sa novog albuma. Ne bih želela da svojoj publici ne priuštim to zadovoljstvo i da ih uskratim za neke pesme koje su

poželeli.

SVI SMO PLAKALI KADA NAM JE BOBA JAVIO DA JE ALEKSANDRA TRUDNA

svašta smo pokupovali. kada bi aleksandra rodila i dvoje dece, tolike stvari ne bi uspela da im obuČe, kaže pevaČica

živojinoviĆi Će postati roditelji u martu naredne godine

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.