ĐOLE: LUNA NIJE ZA RIJALITI

Blic - - ZABAVA -

Porodica Đogani očajna je zato što blogerka svakodnevno roni suze i ne može da preboli bivšu ljubav Slobu Radanovića.

Luna Đogani satima nije prestajala da plače i doživela je nervni slom, a sve zbog tuge što nije sa pevačem u kojeg se zaljubila u prethodnoj sezoni “Zadruge”. Lunine najmilije pogađa to što je u takvom stanju, a prošlo je tek nedelju dana od početka rijalitija.

- Nije trebalo opet da uđe u rijaliti. Ona nije za to jer je previše emotivna i sve je pogađa. To je osobina koju je nasledila od svog oca, a mog brata Gagija. Oni nisu kalibar za rijaliti. Nema šanse da Luna bude drugačija i za nju je rijaliti patnja i muka - kaže za “Blic” Đole Đogani, Lunin stric.

Od prvog trenutka kad je kročila na rijaliti imanje, Lunu sve podseća na bivšu ljubav. Ona to ne krije

i otvoreno pati i umesto da se veseli sa cimerima na žurki, ona je usred muzike doživela nervni slom i zajecala. Čim je čula pesma “Maskenbal” od Adila, koju Sloba Radanović

Nema šanse da Luna u rijalitiju bude drugačija. Za nju je rijaliti patnja i muka. Nije trebalo da ulazi voli i koju je često pevao u prvoj “Zadruzi”, ona se potpuno izbezumila. Nju je dodatno pogodilo što se to dogodilo na dan kada bi ona i Sloba slavili godišnjicu veze.

- Ne mogu! Ne mogu na današnji dan! Ne mogu, moram da se isplačem. Volela bih da ste vi na mom mestu. Videla bih vas! Teško mi je - vikala je Luna dok su je zadrugari tešili i govorili luna je eMotivna kao i gagi, Pa je sve Pogađa, kaže đole joj da Slobu izbaci iz glave i nastavi život dalje.

Ipak, ona nije mogla da se smiri pa su joj u pomoć pritrčali ostali cimeri, koji su mislili da će se onesvestiti od stresa koji proživljava. Na drugoj strani, Slobodan Radanović teško podnosi Lunine suze, ali je nemoćan i misli da bi svojim ulaskom u rijaliti samo pogoršao situaciju jer je više ne voli.

kada je čula PesMu „Maskenbal“, koju joj je sloba često Pevao, luna je izgubila kontrolu i Počela da jeca i Plače. niko od zadrugara nije Mogao da je sMiri i uteši

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.