GOCA KAŽE DA JE ĆERKA UPOZNATA SA OČEVIM ŽIVOTOM LENA ZNA DA IMA BRATA ŽELJKA

Pevačica ističe da je naslednica, koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, saznala da joj je Miljana Kulić rodila brata.

Blic - - ZABAVA - Filip jovanoviĆ

Pevačica Goca Tržan uveliko radi na tome da sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem dobije dete i otkriva da je naslednici, koju ima sa Ivanom Marinkovićem, rekla za dete koje je on dobio sa Miljanom Kulić u rijalitiju. Goca i Ivan sedam godina nisu u braku, a više od dve godine nemaju komunikaciju zbog čega je nerviraju pitanja o njemu.

- Evo sada je otac deteta Miljane Kulić pa ako može to da mu bude titula da se ja malo odmorim. Ja sam zaboravila da sam bila udata za njega i da nemam taj neki mali kamenčić u cipeli koji me bocne s vremena na vreme, zaboravila bih da sam ga poznavala - kaže Goca, koju sve što se dešava oko njega zapravo boli zbog njihove ćerke Lene, koja to sve preživljava.

- Zbog nje me boli, ali moje dete je zdravo, pravo, informisano, sve vidi i sve čuje, pa njoj ostavljam odluku šta će i kako će kada je on u pitanju. Dovoljno je velika, ima 12 godina i može sama da odluči kako će se postaviti. Njoj je život već dovoljno komplikovan samim tim što smo joj Ivan i ja roditelji.

Na pitanje da li Lena zna da ima brata i da li je pitala za njega, pevačica iskreno odgovara:

- Nije pitala, ali zna da postoji i da se desila takva neka situacija, ali nije pitala ništa više. Ako nekada poželi da taj dečak postane deo njenog života, ja se neću protiviti. Međutim, ona za sada ne pokazuje interesovanje za to. To je daleko od nje, nismo isti svetovi - poručuje Goca, koja ne sluša šta Marinković priča o njoj u rijalitiju.

- Nemamo komunikaciju dve godine i ne mogu da komentarišem nešto sa čim nemam nikakve veze. Rijaliti ne gledam, ne pratim, niti me zanima. Svako bira kako će da zarađuje i kako će da se predstavi, ja se trudim da radim pošteno svoj posao i da ne stavljam nikome prst u oči. Nekada mi uspe više, nekad manje, ali se trudim.

Goca danas uživa u braku sa Rašom Novakovićem sa kojim planira da dobije dete i uveliko je ušla u proces vantelesne oplodnje.

- Biće, daće bog. Obožavam trudnice i često mi se desi na ulici kada ih vidim da se raznežim. Sigurno će uskoro biti prinove - kroz osmeh kaže Tržanova i u istom maniru dodaje da njen brak sa Rašom nije baš toliko skladan kako mnogi misle:

- To tako samo izgleda, ali neću o tome, volim da ljudi maštaju o tome i da iz svojih projekcija razmišljaju o nama. Poštujemo se i volimo, ali ima razmirica. Izuzetno sam teška žena i divim se svom suprugu što uspeva da izađe na kraj sa mnom. On je dosta smireniji od mene.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.