Blic

MARIJA I BRENDON SE POTUKLI U „ZADRUZI“

ŽESTOK OKRŠAJ IZMEĐU KULIĆEVIH I RADONIĆA

- A. I.

viktor savić

Marija i Miljana Kulić udružile su se protiv Brendona Radonića, a nakon žestokog verbalnog okršaja situacija je eskalirala i došlo je i do tuče.

Usledilo je polivanje vodom i uljem, a u naletu besa Marija je čak i pljunula Brendona. Čitava svađa je započela pre dva dana kada se Miljana žestoko posvađala sa Brendonom oko Ivana Marinković­a, oca njenog naslednika Željka. Nakon brojnih teških reči i uvreda usledila je prava drama, a novopečena majka je na sav glas vikala da želi da napusti “Zadrugu 2” sa sinom Željkom i majkom Marijom. Kada je videla u kakvom je Miljana stanju, Marija je zabrinuto pregovaral­a sa obezbeđenj­em da ih puste da izađu iz rijalitija. Kasnije je sve se smirilo, a Miljana je nakon drame zaspala. Međutim, Radonić nije mirovao pa je, nakon što se većina ukućana probudila, odlučio da probudi i Kulićevu pa je vikao po sobi. Ona je pobesnela i udarila ga bubicom iz sve snage po ruci, a zatim potrčala i krevet mu polila vodom. Zadrugari su ih u šoku posmatrali, a oni nisu prestajali da urlaju jedno na drugo uz salve uvreda. Marija, koja u tom trenutku nije bila u sobi, se vratila sa flašom ulja kako bi je sručila Brendonu na krevet,

Brendon je prvo probudio Miljanu, a ona ga je udarila bubicom, da bi se kasnije u raspravu umešala njena mama Marija Kulić

međutim on ju je sprečio. Dok je Marija držala njegovu posteljinu, Radonić joj nije dao da prođe i onda je započeo fizički obračun.

Dok su se oni žestoko svađali i vređali, obezbeđenj­e ih je držalo kako bi sprečilo tuču, a ulje je završilo po Radoniću. Marija ga je i pljunula posred lica i to nekoliko puta, pa mu poručila da ništa nije gotovo, što znači da se pravi rat pred kamerama tek zahuktava.

 ??  ?? veseli: Tamara dragičević i ljube se i pred kamerama: stanija i vladimir
veseli: Tamara dragičević i ljube se i pred kamerama: stanija i vladimir
 ??  ?? miljana i Brendon su se sukobili U spavaćoj sobi, a obezbeđenj­e je odmah Uletelo da ih razdvoji
miljana i Brendon su se sukobili U spavaćoj sobi, a obezbeđenj­e je odmah Uletelo da ih razdvoji

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia