Blic

Ubica majke pio alkohol i lekove za smirenje

- M. B.

Ljubiša Marković (59) koji je uhapšen u nedelju ujutru jer je ubio svoju majku Dobrinku Marković (78) trebalo bi da bude saslušan u tužilaštvu zbog teškog ubistva. Za to vreme porodica priprema sahranu za nesrećnu staricu.

Podsetimo, Ljubiša Marković u nedelju oko pet sati ujutru ubio je svoju majku u prizemlju kuće u Ulici četvrtog jula 6 u Boleču. Kako nam je ispričala Snežana Marković, Ljubišina žena koja živi na spratu iznad sa decom, Ljubiša je sam došao na njihova vrata ujutru i rekao šta je uradio, nakon čega je sačekao policiju i mirno se predao.

Inače, Ljubiša je počeo da ima problem sa alkoholom pre 18 godina, kada je uzimao i antidepres­ive. Međutim i pored toga sa alkoholom nije prestao.

Snežanina i Ljubišina ćerka, koja živi u Obrenovcu, saznala je od rodbine šta se dogodilo.

- Probudila sam se oko osam ujutru i videla propuštene pozive. Pozvala sam prijatelji­cu koja me je zvala, a ona me je pitala: “Šta se to desilo, koga je Ljubiša ubio?” Počela sam da zovem brata i majku, međutim oni mi se nisu javljali. Svašta mi je prolazilo kroz glavu dok sam dolazila kod njih... - govori Snežanina ćerka.

Njoj je laknulo kada je u dvorištu kuće videla svoju majku Snežanu i brata... U dvorištu je bila i policija koja je došla po njihovog oca Ljubišu.

Policija je pretresla stan u kojem je Ljubiša živeo sa svojom majkom. Kako saznajemo, njemu je pripao pištolj nakon smrti njegovog oca, međutim, pištolj nisu našli.

 ??  ?? dobrinka marković ubijena sekirom
dobrinka marković ubijena sekirom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia