Blic

ĆERKA će NASLEDITI KREVETAC OD BRAĆE

- A. Čanović

Voditeljka lotoa koji se emituje na “Prvoj” Aleksandra Gudelj sa svojim suprugom Veljkom uskoro će dobiti ćerkicu. Ona će se poroditi za četiri meseca, a za „Blic” otkriva kako podnosi trudnoću.

Aleksandra Gudelj, koja godinama mnogima vraća osmeh na lice, ovaj put ga i sama ne skida, i to iz najlepšeg mogućeg razloga. Voditeljka je trudna i uskoro će ući u šesti mesec, a ostvarilo joj se ono što je dugo priželjkiv­ala. Suprug Veljko i ona će postati roditelji devojčice.

- Mnogo smo se obradovali. Znate i sami da pol ne možete da birate, a mi mnogo volimo decu i želimo veliku porodicu i u tom smislu nam je bilo nebitno da li će biti dečak ili devojčica. Ali istina je da nam je samo ona nedostajal­a. Da je bio i treći dečak, onda bismo stvarno pravili neki tim, ali sad i mama dobija pojačanje, pa se ne vrti sve oko dečaka - kaže nam voditeljka.

Aleksandra nam otkriva da će devojčica naslediti krevetac od starije braće.

- Imamo krevetac koji je bio, mogu nekako da kažem, neutralan, te će i seka definitivn­o da nasledi krevetić od svoje braće. Potrudićem­o se da ubacimo neke pastele tonove zato što je krevetac bele boje - kaže Aleksandra.

Na pitanje kako podnosi trudnoću, odgovara:

- Odlično podnosim, kao i prve dve trudnoće. Nema velike razlike, osim što sam sa Milijem i Damjanom mučnine imala u nekim prepodnevn­im časovima, a ovaj put sam ih imala uveče kad legnemo, i to baš minimalno. U petom sam mesecu i stomačić sad polako počinje da raste. Istina je da se ne primeti osim kada uskočim u usku haljinu. Ni prvi ni drugi put se nisam mnogo ugojila jer nisam imala povećan apetit, što je naravno dobro. Tako i sada.

Sinovi se i te kako raduju dolasku sestre.

- Svi smo se mnogo obradovali, a posebno njih dvojica zato što će mama roditi bebu i zato što će dobiti seku. Stalno ljube stomačić i onda naslone uvce na moj pupak, pa slušaju da li će beba nešto da im kaže završava Aleksandra.

 ??  ?? presrećna: aleksandra gudelj
presrećna: aleksandra gudelj

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia