Blic

GODINA KOJA ME JE KOŠTALA SVEGA

Pevačica danas puni 38 godina, a u godini koja je iza nje prošla je mnogo toga, od venčanja, porođaja do nasilja u porodici.

- Anastasija Čanović

Pop zvezdi Nataši Bekvalac ovo će biti jedan od najtežih, ali i najlepših rođendana. Prošle godine na današnji dan ona se na Ibici udala za Luku Lazukića, sa kojim je u međuvremen­u dobila ćerku Katju, a onda i preživela zlostavlja­nje.

Godinu dana kasnije Nataša slavi rođendan u krugu najbližih prijatelja i porodice dok bolno sumira utiske.

- Nataša nije htela da pravi veliko slavlje jer se još uvek nije oporavila zbog svega, a ima i malu bebu koja joj je prioritet. Koliko je srećna što će ovo biti prvi njen rođendan u zagrljaju Katje, toliko ne može da se otrgne sećanju da je samo godinu dana pre toga mislila da je njen život dobio smisao i novi tok kada se na plaži zavetovala na večnu ljubav Luki. Teško joj se samo da pomisli kako je tada

maštala o porodici koju će imati jer je već bila trudna i nije ni slutila šta joj se za kratko vreme može dogoditi. Iako retko priča o svemu što je preživela, u jednom trenutku mi je rekla da je ovo godina koja ju je koštala svega. Ne može da veruje da je za samo godinu dana od srećne i nasmejane žene, koja je bila uverena da je pronašla čoveka svog života, postala žena koja je pretrpela porodično nasilje i sada se sa tim istim čovekom sreće u sudnici - otkriva za “Blic” Natašina bliska prijatelji­ca čije ime je poznato redakciji, i dodaje:

- Ipak, to neće pomutiti sreću malog porodičnog slavlja na salašu, gde će uz porodicu i nekolicinu prijatelja oduvati svećice sa torte sa ćerkama Hanom i Katjom. Čestitke od saradnika, kolega i prijatelja stižu još od sinoć, a većina joj je poželela da ponovo nađe snagu za ljubav jer to zaslužuje. Iako Nataši ljubav nije ni na kraj pameti u ovom trenutku, svi su se šalili na ime čestitki koje su stizale jer je ponoć dočekala sa sestrama.

Kako saznajemo, pokloni iznenađenj­a uveliko stižu na Natinu adresu sa različitih strana.

- Još od jutra njen stan je zatrpan cvećem i poklonima, kojima se ona raduje kao malo dete. Zbog svega što joj se dogodilo, Nata nije stigla da se opusti ni da se odmori već mesecima, naročito što se pre vremena vratila na scenu. Zbog rođendana je već nekoliko dana jako emotivna, verovatno zato što rezimira godinu iza sebe koja je bila turbulentn­a. Prijatelji koji su joj bili podrška sve ovo vreme postali su deo njene porodice i ona im to nikada neće zaboraviti. Zato ih nije zaboravila ni danas, iako nije raspoložen­a za slavlje. U pripremama su joj pomogle sestre i mama, pa će kulinarske đakonije biti delo ruku ženskog tima porodice Bekvalac - kaže kroz osmeh pevačicina prijatelji­ca koja će se naći na intimnom slavlju.

Nataša će u društvu prijatelja i porodice obeležiti rođendan

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia