Blic

POZNATE LIČNOSTI OBELEŽILE DAN KAFE

ZABAVA NA BENZINSKOJ STANICI TRAJALA CEO DAN

-

Javne ličnosti su zajedno sa potrošačim­a juče uživale u ukusima VIVA kafe koju su besplatno delili na OMV pumpi povodom Međunarodn­og dana kafe, koji se obeležava prvog oktobra.

OMV je svima koji na taj dan sipaju najkvalite­tnija OMV Maxxmotion goriva obezbedio besplatnu VIVA kafu po njihovom izboru na svim benzinskim stanicama širom Srbije. Odličan trenutak za predah, ali i za malo slavlje uz najukusnij­i napitak nisu propustile mnoge poznate ličnosti koje su juče svratile po svoju dozu uživanja.

Među prvima su ujutru kafu popili čuveni televizijs­ki dvojac Jovana Joksimović i Srđan Predojević, i to u studiju “Prve”. Dok su oni pijuckali prvu kafu na TV-U, njihov kolega, poznati i simpatični voditelj Danilo Mašojević bio je na licu mesta na proslavi Međunarodn­og dana kafe upravo na OMV pumpi, gde je imao priliku da upozna ljubazno osoblje.

U nove radne pobede krenuo je i Boško Jakovljevi­ć, uspešni kreator i maneken, a prvo je svratio na pumpu da bi se razbudio uz dobar ukus kafe.

- Da krenemo u nove radne pobede, odmor je gotov. OMV danas obeležava Međunarodn­i dan kafe, svaki potrošač uz kupovinu Maxxmotion goriva dobija po izboru VIVA kafu - poručio je Boško uz fotografij­u sa benzinske stanice.

Tokom pauze snimanja serije “Istine i laži” Jelena Gavrilović se provozala do benzinske stanice, a ispijanje kafe nije mogla da zaobiđe. Sa ljubaznim osobljem Jelena je popričala o seriji koju voli cela Srbija, a nju je interesova­lo kako VIVA kafa ima tako dobar ukus.

Dok je njen suprug Miljan čuvao sina Miliju, mama Jelena Kostov je odlučila da se opusti uz kafu. Naravno, pevačica se opredelila za VIVA kafu, koju obožava da konzumira i pre nastupa, jer joj tada da posebnu energiju.

Ovu akciju su podržali i na društvenoj mreži Instagram promovisal­i i manekenka Dejana Živković, plesač i koreograf Ivan Mileusnić, TV voditeljka Dajana Paunović, blogerka Milas Homemade, PR menadžerka i influeserk­a Beba Dragić, voditeljka Sanja Marinković, reli vozač Miloš Pavlović i drugi...

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia