Blic

SNEŽANA DOŽIVELA SAOBRAĆAJK­U

TRAMVAJ SE ZAKUCAO U AUTO POZNATE VODITELJKE

- F.J.

Voditeljka Snežana Dakić doživela je juče saobraćajn­u nezgodu u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu kada se u njen automobil zakucao tramvaj broj 10, prilikom čega je na njenom vozilu marke BMW pričinjena materijaln­a šteta.

Nezgoda se dogodila kada se Snežana Dakić isparkirav­ala.

- Hvala bogu, dobro sam prošla. Ja sam se isparkirav­ala, a pored mene je bio parkiran džip zbog kojeg je vidljivost smanjena. Kada sam ugledala tramvaj, zakočila sam. Probala sam da pobegnem napred, ali kako sam šaltala brzine iz rikverca u prvu, moj auto je bio u stepenu prenosa i opet se vratio u rikverc. I umesto da krenem napred, auto je krenuo pozadi. Tramvaj me je pokupio i tako me zaneo napred. Sva sreća da me nije zalepio za drvo, stvarno sam mogla da nastradam - kaže uzrujano za “Blic” Snežana. Snežana ne mari za štetu na kolima

Kako kaže, bila je pod stresom.

- Plakala sam, što je normalno. To je reakcija koja nije kontrolisa­na. Materijaln­a je šteta, a zbog nje se ne treba nervirati. Sve što je nadoknadiv­o, to je stvarno okej. Osiguranje će platiti trošak - istakla je ona, i dodala:

- Ovde sam verovatno ja kriva. Isprakirav­ala sam se sa redovnog parking mesta, a tramvaj nije svirao. Ja bih ga čula da je zvonio, a uz to nije zakočio. Da se on zaustavio, da nije nastavio da se kreće, on me ne bi poneo. S druge strane, tramvaj od džipa nije mogao ni da me vidi. Takva je nezgoda sa ovim parking mestima koja su uz šine naglasila je ona.

Na pitanje da li su ljudi izašli da je pitaju kako je, Snežana kaže:

- Začuđujuće da te pokupi tramvaj, a onda izlaze nezadovolj­ni putnici. Neka žena je izašla i počela da govori: „Ajde, žurim, idem na ročište”... Bune se. Rekla sam im: „Šta mislite? Da sam ja to želela?” Pojedini su prišli da pitaju da li sam dobro.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia