Blic

Snežana otvara stare rane

SKANDALOZA­N TVIT SUPRUGE SLAVNOG KOŠARKAŠA

-

Upad u posed Cece Ražnatović juče je krajnje neumesnim tvitom komentaris­ala i Snežana, supruga proslavlje­nog košarkaša

Vlade Divca.

Divčeva supruga je svojim tvitovima uzburkala javnost. Budući da je Snežana vlasnica automobila marke “mini kuper”, ona je tvitovima aludirala na slučaj “kantrimen” saobraćajn­u nesreću u kojoj je stradao Luka Jovanović na Brankovom mostu 25. jula 2014. godine - sa kojom je ona u medijima dovođena u vezu.

„Samo da se ovi istraživač­ki novinari sada opet ne prebace na to što ja imam ‘mini‘, pa da ne bude da sam platila nekoga da se zakuca u Cecinu kuću“, napisala je Snežana na Tviteru i zatim dodala:

„Mislim ima tu elemenata. Opet sam pobegla za Ameriku, hvalila Karleušin koncert, i Vladi povišen pritisak“, bila je ironična Snežana, aludirajuć­i na ranija pisanja u medijima i to što su Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša u sukobu.

Snežana ne samo da se ovom rečenicom ruga bilo kom obliku napada na tuđi posed, već i otvara bolne rane porodici Jovanović.

Podsetimo, Snežana Divac je nakon smrti Luke Jovanovića pozvala njegove roditelje i rekla da je sanjala njihovog sina.

- Nikada se nismo sreli, iako se sećam obećanja koje mi je dato da će do susreta doći. Ona je sanjala Luku tri puta, pa to je sama rekla mojoj ženi. Ako može mirno da spava nakon svega - onda dobro. Sama ta priča je, međutim, puna nejasnoća. Njena poseta, njene izjave, činjenica da je Vladi Divcu u noći nesreće pukao čir i, na kraju, to što su se preselili u Ameriku - rekao je Lukin otac Bojan Jovanović u ispovesti za “Blic” i dodao:

“Po gradu se priča i koliko je novca dato i ko ga je podelio među sobom... Ipak, ja nju ne okrivljuje­m: pa ko sam ja da prozivam Vladu Divca, koliko sam se puta veselio u životu zbog njega?”

Sve ove navode Snežana Divac je u žično odbacila u reagovanju koje je „Blic“objavio odmah nakon Jovanoviće­ve ispovesti.

Podsećamo, tog kobnog 25. jula pre četiri godine vozač “kantrimena” Marko Milićev udario je Luku Jovanovića na Brankovom mostu i pobegao sa mesta udesa. Nakon dva dana, mladić podleže povredama. Njegov otac Bojan Jovanović nakon toga izlazi na Brankov most i držeći sinovljevu sliku traži da se uhapsi vozač „kantrimena“. Sredinom avgusta identifiko­van je Marko Milićev, koji se tada nalazio u Turskoj. Uhapšen je nakon dve nedelje u Kini i deportovan u Srbiju, gde mu je suđeno. Milićev je osuđen na četiri i po godina zatvora, a nedavno mu je odbijena molba za uslovni otpust iz zatvora, jer nije otkrio čiji je „kantrimen“koji je vozio.

Snežana je nakon Lukine smrti pozvala njegove roditelje

 ??  ?? snežana divac juče objavila neumesan komentar
snežana divac juče objavila neumesan komentar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia