Blic

Stravičan udes kod mosta u Beškoj

- M. B.

Jedna osoba povređena je juče oko 13.40 sati nedaleko od mosta u Beškoj u pravcu ka Novom Sadu u sudara dva vozila, saznaje “Blic”.

Prema nezvanični­m informacij­ama, do udesa je došlo kada je, iz za sada nepoznatih razloga, vozilo marke „golf“udario u kamion.

Jezive fotografij­e pokazuju da je plavi putnički automobil od siline udarca bio skroz smrskan, a prednja hauba odletela je pod kamion.

I pored ovakve siline udarca i velike materijaln­e štete koja je time izazvana, na sreću, kobnih posledica po vozače - nije bilo.

Kako saznajemo, sa povredama je prošao jedan od njih dvojice, ali one nisu opasne po život.

Ekipa Hitne pomoći izašla je na lice mesta i povređenog muškarca prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Iz ove zdravstven­e ustanove rekli su juče da su primili na lečenje čoveka S. T. koji je stabilnog zdravstven­og stanja i ima nekoliko ogrebotina.

- Muškarac je bio na rendgen dijagnosti­ci posle koje će se tačno znati zdravstven­o stanje pacijenta i da li će biti zadržan na daljem lečenju - rekli su juče u Urgentnom centru.

Saobraćaj na ovoj deonici se nekoliko sati gotovo nije odvijao. Uzrok udesa juče nije bilo moguće saznati, a istraga je u toku.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia