Blic

EMINI NOVI DEČKO GRADI KUĆU

PLANIRAJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT

- S.P.

Turski mediji bruje o pevačici i Sadetinu Saranu koji su navodno pravili buku u hotelu u kojem su odseli dok su nadgledali radove na domu.

Emina Jahović i njen izabranik Sadetin Saran našli su se u centru skandala u turskim medijima kada su voditeljke emisije “Ako ne kažem u programu” objavile priču da Emina i Sadetin uznemirava­ju goste hotela. One su na nacionalno­j televiziji iznele pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin i ispričale kako su se neki gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Inače, turski mediji pišu da su i ostali gosti hotela bili nezadovolj­ni zbog toga.

- Emina i Sadetin su bili u tom hotelu zato što u blizini mesta gde se on nalazi grade kamenu kuću, te su nadgledali radove. Njih dvoje već žive zajedno, ali žele da naprave i zajednički dom, a datum useljenja još nije poznat - pišu tamošnji mediji koji prate svaki korak bivše supruge Mustafe Sandala.

Kako čitava javnost u Turskoj bruji o priči iz hotela u kojem su njih dvoje navodno pravili haos, Emina se oglasila.

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalno­j televiziji, izrekle

o meni. Oni koji su izrekli te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako jedna žena može tako brutalno da napadne drugu ženu? - napisala je, između ostalog, Emina Jahović koja se do sada nije oglašavala povodom pisanja da je u vezi sa turskim biznismeno­m Sadetinom Saranom.

Kao i prethodnih puta, te informacij­e nije demantoval­a. Emina je trenutno u Srbiji gde snima spot za novu numeru, dok su sinovi sa ocem Mustafom Sandalom.

 ??  ??
 ??  ?? emina je besna što su voditeljke na turskoj nacionalno­j televiziji pričale o dešavanjim­a u hotelu za šta pevačica tvrdi da su neistine i da je degradiraj­u kao majku
emina je besna što su voditeljke na turskoj nacionalno­j televiziji pričale o dešavanjim­a u hotelu za šta pevačica tvrdi da su neistine i da je degradiraj­u kao majku

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia