Blic

Boaći se raspucao pred put u Liverpul

- V. Ivanović

Fudbaleri Crvene zvezde su se učvrstili na prvom mestu Superlige, pošto su u 12. kolu na „Marakani“savladali Rad sa 3:1. Junak je bio Ričmond Boaći, koji je postigao dva gola.

Na taj način izabranici Vladana Milojevića su napravili dobru uvertiru za meč trećeg kola Lige šampiona protiv Liverpula, koji je na programu u sredu (21 sat) na „Enfildu“. Desni bek crveno-belih Filip Stojković napustio je igru u 34. minutu posle sudara sa protivničk­im igračem.

- Što se tiče Stojkovića, ne bi trebalo da je nešto strašno. Do 70. minuta je bilo nešto što treba da radimo. Ozbiljan pad se desio posle tog momenta. Analizirać­emo zašto se to dogodilo - kratak je bio trener Zvezde Vladan Milojević.

Crveno-beli su na meču protiv „građevinar­a“bili veliki favoriti i tu ulogu su uspeli da potvrde. Doduše, mučili su se u prvih pola sata, kada nisu uspeli ni da stvore šansu, na šta se nadovezala povreda Stojkovića, ali finiš poluvremen­a je potpuno

Trenera Vladana Milojevića jedino brine povreda Filipa Stojkovića

promenio.

Najpre je Ričmond Boaći u 38. minutu pogodio mrežu Rada posle centaršuta Srnića, dok je Gobeljić u 45. praktično rešio pitanje pobednika.

Međutim, nisu fudbaleri Zvezde spuštali ritam u nastavku, pošto su preko Boaćija došli do 3:0, a poraz Rada uspeo da ublaži Nenad Marinković u 77. minutu. Zvezda je ovim trijumfom ostala na vrhu Superlige sa devet bodova više od Čukaričkog, dok Rad zauzima 10. mesto.

 ??  ?? ričmond boaći je sa dva gola protiv rada pokazao da ulazi u golgetersk­u formu pred meč trećeg kola lige šampiona
ričmond boaći je sa dva gola protiv rada pokazao da ulazi u golgetersk­u formu pred meč trećeg kola lige šampiona

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia