Blic

Pritvor za monstrume iz Obrenovca

-

Nevenčanim supružnici­ma Milevi M. (27) i Nenadu P. (35) iz Velikog Polja kod Obrenovca određen je pritvor zbog sumnje da su u zatočeništ­vu držali i zverski mučili Jelenu V. (28). Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana ovom paru, a na teret im se stavlja krivično delo trgovina ljudima.

- Optuženima je određen pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili isto krivično delo - potvrđeno je za “Blic” u Višem sudu.

Mileva M. i Nenad P. uhapšeni su zbog sumnje da su skoro dve godine držali u zatočeništ­vu Jelenu V. (28), zverski je mučili, terali je da prosi i navodno silovali.

O paklu koji je devojka svakodnevn­o proživljav­ala svedočile su komšije, koje su novinarima rekle da su više puta anonimno policiji prijavljiv­ale šta se u toj kući događa.

- Mileva i njen suprug Nenad držali su je kao roba. Oduzeli su joj dokumenta i terali je da prosi. Uzimali su joj 12.000 dinara socijalne pomoći, njoj nisu davali ni dinara. Jadna žena je u početku pokušavala da pobegne iz kandži mučitelja, ali nije uspela. Mileva ju je tukla čim bi stigla - navodi izvor blizak istrazi. Prema njihovim rečima, kolovođa jezive torture bila je Mileva, koja je maltretira­la i svog supruga i njihovo petoro dece.

- Mileva je išla toliko daleko u svom iživljavan­ju da je nesrećnu ženu silovala čak i metlom. Nokte joj je čupala kleštima, pekla ju je žaračem po telu i terala je da jede izmet. Svoju decu je terala da Jeleni mokre u usta. To što je ta bolesna žena preživela retko ko bi mogao da izdrži. Pritom je teško bolesna i operisana, a monstrumi je nijednom nisu odveli lekaru - kaže komšija. Inače, Mileva je bila Jovanina drugarica iz škole, koja je u ovaj horor nesrećnu devojku uvukla nakon što joj je muž zbog bolesti preminuo.

 ??  ?? kuća strave gde je jelena mučena
kuća strave gde je jelena mučena

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia