Blic

MODNE CAKE TV LICA

„Kako se dobro oblače” - priča se o njihovim modnim izdanjima iz godine u godinu. A mi smo dame sa malih ekrana pitali koje su cake njihovih odevnih kombinacij­a.

- jelena milenković

TANJA RAĐENOVIĆ

“Došla sam do tužnog zaključka da ove jeseni nemam šta da kupim, ne zato što mi se ništa ne dopada već zato što sve aktuelne modele imamo ili moja mama ili ja. Mogu da izvučem bilo šta iz ormana, što je fenomenaln­o, ali sam tužna jer nemam šta da kupim, a volim kupovinu”, otkriva Tanja Rađenović, voditeljka Televizije „Pink“, i dodaje da je opsesivnok­ompulzivna po pitanju obuće.

MARIJA EGELJA

Gledali ste je kao voditeljku vremenske prognoze, pa zatim u „Žikinoj šarenici” na Televiziji „Pink“. Marija Egelja o svom stilu kaže sledeće: „Trudim se da ne pratim po svaku cenu trendove. Volim ženstven i pristojan izgled koji je usklađen sa prilikom. Markirana torba ili odeća vas neće učiniti damom ako niste ženstveni ili ako se ponašate nedolično“.

GORDANA STIJAČIĆ

“Moj stil je nenametlji­v, ženstven, mladalački. Udobnost mi je na prvom mestu, pa me možete videti u patikama, farmericam­a, džemperima. Interesant­no mi je da pogledam novine u modi, ali ne menjam stil zbog lepote ili divljenja drugih“, priča voditeljka vremenske prognoze.

MARIJA VELJKOVIĆ

Dobar stil promoviše i na malim ekranima kao voditeljka kviza “TV slagalica”, ali i iza kamera. A važna modna caka Marije Veljković je savršena organizaci­ja, odnosno savršeni modni plan.

“Kod mene stvari inače ovako funkcioniš­u smislim šta ću da obučem i onda se brzo uvučem, našminkam. Moje pripreme ne traju dugo, 15-20 minuta. Toliko mi je potrebno i za šminku i za frizuru i za haljinu”.

KRISTINA RADENKOVIĆ

Crveno i animal su njeni jesenji aduti. Odlična je u ulozi TV lica omiljene “Slagalice”, a briljira i u biranju odeće. “vodim računa o odevanju i pratim trenutno ono najmoderni­je, a to su crvena boja i animal dezen”, priča nam Kristina.

A preko ove kombinacij­e slobodno nosite bež kaput.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia