Blic

ZNALA SAM DA ću RASPRODATI ARENU, PRESREĆNA SAM KIJA NEMA OCENJUJE

- LJ. Tozev

Pevačica koja će 2. novembra održati koncert u najvećoj dvorani kaže da je verovala u ogromno interesova­nje publike, koja je pohrlila po karte čim su puštene u prodaju.

Iako je to san mnogih muzičara, Maja Berović tvrdi da je vest o rasprodato­j hali nije iznenadila jer je od početka verovala u svoj rad.

- Očekivala sam to, moram da priznam. Nekako sam od početka verovala u taj koncert. Neko sam ko je godinama radio po terenu i prosto sam znala reakcije publike na moj dosadašnji rad - ističe Maja i dodaje da nije lako organizova­ti vizuelno-scenski spektakl kakav sprema za 2. novembar:

- Arena je najveća dvorana na Balkanu i svakako da je sve to prezahtevn­o jer je veliki prstor u pitanju. Mi radimo mesecima na vizualizac­iji koncerta i svemu onome što će se desiti - kaže pevačica.

Veliki koncerti obično zahtevaju svakodnevn­u organizaci­ju i višečasovn­e pripreme, zbog čega u tom periodu trpi privatni život.

- Sada je moj fokus na koncertu i na dolazećim nastupima koji će se desiti, da l’ u Sarajevu, Novom Sadu, Splitu i svim drugim većim gradovima koje planiramo, tako da privatan život trenutno trpi puno. Ovo je period kad nemam mnogo vremena za sebe, ali bože moj, to sam htela i ne smeta mi - kroz osmeh kaže Berovićeva i otkriva:

- Nikad nisam bila tremaroš. Prvi svoj nastup sam imala sa tri godine i već od malih nogu sam pevala pred publikom. Uvek sam imala odgovornos­t, ali tremu nikad. Meni bi verovatno bila trema da pevam pred petoro ljudi, ali pred 5.000 ljudi - ne.

Maja će svojim numerama obradovati i Novosađane 21. decembra u Spensu.

Mi radimo mesecima na vizualizac­iji koncerta i svemu onome što će se desiti

 ??  ?? spremna za spektakl: Maja berović „Moj posao je da ocenjujem decu, da budem uz njih i da im dam vetar u leđa“: Goca tržan
spremna za spektakl: Maja berović „Moj posao je da ocenjujem decu, da budem uz njih i da im dam vetar u leđa“: Goca tržan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia