Blic

Klop: Žao mi je što neće biti „delija“

-

Trener Liverpula Jirgen Klop je pred meč sa Crvenom zvezdom naglasio da žali zbog odsustva “delija” jer smatra da duel dva bivša prvaka Evrope zaslužuje prisustvo gostujućih navijača.

Strateg crvenih je rekao da posle optužbi “L‘ekipa” na račun beogradsko­g tima u vezi sa navodnim nameštanje­m meča protiv Pari Sen Žermena izbranici Vladana Milojevića dolaze da se pokažu u punom sjaju.

- Dve ekipe idu u dalji tok takmičenja i samim tim ne želim da pravim nikakav pritisak nad mojim igračima. Nama tri boda pomažu u tom cilju i daćemo sve od sebe da te bodove i osvojimo. Crveno-beli dolaze na naš teren posle raznih špekulacij­a o nameštanju i zbog toga znam da će oni hteti da svima pokažu koliko vrede.

Napoli je u

Beogradu odigrao neverovatn­o težak meč u kojem je osvojio samo bod, sličnu utakmicu očekujem i večeras - jasan je Klop.

Kada su novinari pitali nemačkog trenera za atmosferu na susretu, on je rekao da očekuje sjajnu podršku pristalica Liverpula, ali i da oseća žal zbog izostanka navijača srpskog šampiona.

- Atmosfera na „Enfildu“je posebna, naši navijači su uvek uz nas bez obzira na situaciju, uopšte ne sumnjam da će tako biti i ovaj put. Čudno je igrati meč bez gostujućih navijača. Uvek je lepo videti kako oni igraju svoju ulogu na utakmici i kako nose tim do poslednjeg zvižduka - zaključio je Klop ističući da mu je žao što Zvezda svoje pristalice neće moći usled kazne UEFA da organizova­no dovede na meč.

 ??  ?? Jirgen Klop, trener liverpula
Jirgen Klop, trener liverpula

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia