Blic

Jednom policajcu pucao u glavu, drugom u ruku

POLICIJA TRAGA ZA MUŠKARCEM ZBOG KRVAVOG PIRA U SELU RAVNA REKA

- I. jasnić mastilović, b. bogosav

Jedan policajac upucan je u glavu, a drugi u ruke u pucnjavi koja se dogodila juče u selu Ravna Reka kod Despotovca, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, do pucnjave je došlo juče oko 16 sati nakon što su inspektor Boban Miladinovi­ć i pozornik Ljubiša Petrović otišli u kuću P. M. iz Ravne Reke zbog sumnje da je ranije počinio više krađa.

Kako saznajemo, oni su imali nalog za pretres njegove kuće, a tek što su kročili pred njegov dom u njih je zasad nepoznata osoba zapucala.

Boban Miladinovi­ć upucan je u glavu, dok je Ljubiša Petrović u ruke. Na sreću, u trenutku pucnjave na ulici je bilo meštana koji su pritrčali u pomoć ranjenim policajcim­a i bili uz njih dok Hitna pomoć nije stigla.

Povređeni policajci prevezeni su u Opštu bolnicu u Ćupriji.

Do zaključenj­a ovog broja oni su bili na dijagnosti­ci, a prema informacij­ama koje posedujemo, nisu životno ugroženi.

Osoba koja je pucala, pobegla je odmah sa lica mesta, najverovat­nije u šumu koja se nalazi nedaleko od njegovog doma.

Odmah nakon što je prijavljen­a pucnjava, alarmirana je čitava stanica PU Despotovac, čiji su se svi policajci digli na noge i krenuli u potragu za pucačem.

Prema prvim i nezvanični­m informacij­ama, sumnja se da je u inspektora i pozornika pucao upravo muškarac kod kog su došli da obave pretres zbog krađa.

Šok i neverica zbog pucnjave koja se dogodila juče

Pomahnital­i muškarac poznat po krađama

su vladali čitavom Ravnom Rekom. Kako pričaju meštani, sve se desilo u okolini naselja, a, kako kažu, malo pre pucnjave selom je šetao

čovek koji se raspitivao o svom ukradenom traktoru. Kako kažu, žalio se da je traktor ukraden sa šumskog gradilišta i da je P. M. upravo osumnjičen za to.

Meštani za P. M. kažu da je muškarac koji je poznat po sitnim krađama, a da je bio čudan i da su ga se gotovo svi plašili.

- Krađe kod nas nisu retke. Dešavalo nam se to i ranije. Neke od krađa nikada nisu razjašnjen­e. Znamo ga iz viđenja. On ima imovinu i stoku i time se bavi. Živi sa ženom u kući, ima i decu, ali oni ne žive s njim. Ćutljiv čovek, nije druželjubi­v - kažu meštani.

Prema njihovim rečima, pre nekoliko godina kod njega su već pronađene ukradene stvari, koje je krio u plastu sena.

 ??  ?? inspektori pretražuju celo selo u nadi da Će naći napadača
inspektori pretražuju celo selo u nadi da Će naći napadača
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia