Blic

Molio sam ga jer je pio, nije

„Darko je došao u kafanu kasno uveče i bio je baš veseo. Pozvao je i drugare da dođu kod nas. Uživali smo sve do šest ujutru. Otpevao je nekoliko pesama i popio nekoliko rakija.” ISPOVEST DRUGA DARKA LAZIĆA

- Ekipa „blica”

Pevačica Andreana Čekić doputovala je hitno iz Beča, gde je trebalo da ostane deset dana, da bi pružila podršku i bila uz porodicu svog kuma Darka Lazića. Andreana je u suzama došla da poseti Darka, iako, kako kaže, zna da ne može da ga vidi i da je to dozvoljeno samo njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Ani Sević.

- Darko je u veštačkoj komi koja služi tome da bi se telo što više oporavljal­o rekla je Andreana za „Blic“ispred bolnice, ne uspevajući da zadrži suze.

Juče su od ranih jutarnjih sati u KBC „Zemun“bili roditelji Darka Lazića, majka Branka, otac Milan, kao i devojka Marina Gagić. U bolnici je bila i Darkova bivša supruga Ana Sević. Oni su dugo stajali ispred šok-sobe i čekali da im lekari daju nove informacij­e o Darkovom stanju.

- Neka je on dobro, samo da mi dete ne ostane bez oca - rekla je prekjuče uplakana Ana Sević.

Ovako za “Blic” počinje ispovest Duško Pantić, prijatelj Darka Lazića, koji je sa njim proveo veče i jutro pre stravične nesreće. Pevač je teško povređen u utorak oko 8.30 sati u udesu kada mu je automobil BMW kabriolet, kojim je upravljao, iz još uvek neutvrđeni­h razloga sleteo sa puta u Brestaču kod Pećinaca. Darkov kabriolet prevrnuo se nekoliko puta pre nego što se zaustavio na njivama pored puta. U udesu je zadobio nagnječenj­e mozga, polomljena mu je jagodica, povređene grudi i pluća, povredio je

PANTIĆ TVRDI DA JE DARKO USTAO IZ KREVETA ČIM MU JE ZAZVONIO TELEFON, A DA JE PRE TOGA PIO RAKIJU

butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka. On je u veštačkoj komi, a juče su ga odveli na rendgen da bi

 ??  ?? darko lazić i dalje kritično, lekari mu se bore za život
darko lazić i dalje kritično, lekari mu se bore za život
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia