Blic

Darko i dalje k izvađena mu s

PEVAČ “GRANDA” JUČE HITNO OPERISAN Pevaču Darku Laziću (27), koji se zbog posledica stravične saobraćajn­e nesreće već tri dana nalazi u komi, hitno je operisana slezina zbog unutrašnje­g krvarenja.

-

b. bogosav, m. brkić, d. crnković

Tri dana od saobraćajn­e nesreće kada je zvezda „Granda“pod velikom brzinom sleteo sa puta, Darko Lazić nalazi se u teškom stanju. Prikačen je na aparate, bubrezi mu loše rade, a njegov oporavak i dalje je neizvestan. Od posledica povreda koje je zadobio, juče je došlo do unutrašnje­g krvarenja u blizini slezine, te se Lazić našao hitno na operaciono­m stolu. Operacija Darka Lazića trajala je gotovo dva sata, a povređenom pevaču tada je izvađena slezina, čime je zaustavlje­no unutrašnje krvarenje. Lazić je odmah potom vraćen na odeljenje intenzivne nege.

Međutim, intervenci­ja koja je obavljena ne može da garantuje da će se Lazić oporaviti.

To potvrđuje i lekar KBC “Zemun”, koji se sat vremena nakon što je Lazić operisan obratio novinarski­m ekipama ispred bolnice. Kako je kazao, za sada više ne bi trebalo da pevač nastavi da gubi krv.

- Kako može da bude dobro? Ne bi trebalo da gubi krv tokom dana. Videćemo sutra kakvo će biti stanje i tada ćemo imati više informacij­a - rekao je GODINA IMA DARKO LAZIĆ lekar KBC “Zemun”.

Kako “Blic” saznaje od lekara zemunske bolnice upućenih u situaciju, medicinsko osoblje se PROM ALKOH U KRV uzda u mladost i snažan organizam Darka Lazića kao glavne adute koji bi mogli da mu pomognu da se oporavi.

Osim povreda unutrašnji­h organa, Darko Lazić ima i otvoren prelom noge, koji je trenutno saniran tako što mu je stavljena ekstenzija, a očekuje se da će mu biti ugrađen i veštački kuk.

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice. Juče je bio na rendgenu zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intenzitet­om.

Njegovi prijatelji i por d s p j s č j p s M u n D k G b č n s j n

i N

 ??  ??
 ??  ?? brat darka lazića i dalje nije u stanju da priča o tragediji koja ih je zadesila
brat darka lazića i dalje nije u stanju da priča o tragediji koja ih je zadesila
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia