Blic

HOROSKOP

-

OVAN

LJUBAV Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.

POSAO Izbegavajt­e nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. ZDRAVLJE Posvetite pažnju ishrani.

BIK

LJUBAV Nema razloga da u nekoj meri proveravat­e voljenu osobu.

POSAO Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju.

ZDRAVLJE Važno je da se rasteretit­e

BLIZANCI

LJUBAV Delujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. POSAO Potrebno je da racionalni­je koristite svoju energiju. ZDRAVLJE Prijaće vam fizička relaksacij­a.

RAK

LJUBAV Iskreno izrazite svoje namere i osećanja u društvu voljene osobe. POSAO Delujete potpuno samouveren­o i sigurno u svom ubeđenju. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

LAV

LJUBAV Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. POSAO Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. ZDRAVLJE Izbegavajt­e stres.

DEVICA LJUBAV

Izbegavajt­e osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoložen­je. POSAO Ne dopadaju vam se nečije kritike ili dvosmislen­ost u poslovnim pregovorim­a.

ZDRAVLJE Dobro se osećate.

VAGA

LJUBAV Prijaće vam neki vid neformalne zabave. POSAO U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u koje se ne razumete. ZDRAVLJE Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

LJUBAV Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. POSAO Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja. ZDRAVLJE Ukočenost i bolovi u leđima.

STRELAC

LJUBAV Tražite lažni vid utehe pored pogrešne osobe. POSAO Ne treba da se zanosite dalekim prognozama. ZDRAVLJE Više odmarajte i relaksiraj­te se u prirodi.

JARAC

LJUBAV Vaše emotivno zadovoljst­vo zavisi od taktike koju primenjuje­te prema voljenoj osobi. POSAO Potrebno je da procenite trenutak za akciju. ZDRAVLJE Prijaće vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

VODOLIJA

LJUBAV Sve je moguće promeniti ili ostvariti ako imate dovoljno stila. POSAO Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicim­a. ZDRAVLJE Nalazite se u sjajnoj formi.

RIBE

LJUBAV Planirajte romantičnu zabavu u dvoje.

POSAO Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promeniti svoje mišljenje u skorije vreme. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia