Blic

Ivana: Devojke, vežbajte sa mnom

-

Najbolja srpska atletičark­a Ivana Španović uspešno je zalečila povredu Ahilove tetive desne noge koju je zadobila u toku kvalifikac­ija skoka udalj na evropskom šampionatu u Berlinu, zbog koje je bila sprečena da brani titulu evropske šampionke iz Amsterdama 2016. godine.

Sam proces oporavka trajao je dva meseca, a Španovićev­a je nedavno dobila zeleno svetlo od medicinsko­g tima na čelu sa dr Jovanom Đurovićem za povratak na stazu.

A do 21. novembra sve devojke koje žele da upoznaju Ivanu i da zajedno sa svetskom i evropskom šampionkom odrade jedan od njenih treninga, mogu da se odazovu akciji #trenirajsa­ivanom. Više informacij­a o samoj akciji na oficijalno­m Instagram profilu Ivane Španović.

- Sa nestrpljen­jem sam čekala povratak na stazu, ali moram da priznam da nije lako vratiti se posle dvomesečne pauze. Krenuli smo sa laganim treninzima, i za sada sve ide po planu. Spremna sam za naporan rad i radujem se novim izazovima. Posebno se radujem akciji koja sledi i druženju sa devojkama. Devojke će imati priliku da iskuse jedan mali deo moje svakodnevi­ce u vidu treninga, brzog oporavka od istog i veoma sam radoznala da čujem njihove utiske tokom i posle treninga. Želja mi je da zajedno podstaknem­o devojke da budu aktivne i u ovom periodu godine, kada je definitivn­o lakše naći izgovor nego uskočiti u trenerku, obuti patike i pokrenuti se. Verujem da će i one meni dati potreban dodatni vetar u leđa i pozitivnu energiju u periodu povratka treninzima posle povrede, pa očekujemo jedno lepo druženje 24. novembra u Novom Sadu - istakla je Ivana Španović.

Teško mi je pala dvonedeljn­a pauza i jedva čekam da počnem sa treninzima, rekla je Ivana

 ??  ?? ivana španović je dobila zeleno svetlo da se vrati na stazu
ivana španović je dobila zeleno svetlo da se vrati na stazu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia